Vakantie ideeën: de fijnste winterzon bestemmingen

13 januari 2019 – De gezelligheid van de feestdagen is inmiddels achter de rug. Tijdens de wintermaanden is de zon in Nederland vaak ver te zoeken en het duurt nog wel even voordat de lente begint. Toch snakken veel mensen in deze periode naar aangename temperaturen en wat zonnestralen. Hierop hoeft u echt niet maandenlang te wachten. Een tripje naar de zon is een veel beter idee!

Fijnste winterzon bestemmingen

Januari en februari zijn de ideale maanden voor een reisje naar de zon. We hebben de fijnste winterzon bestemmingen voor u op een rijtje gezet.

Nederlandse Antillen

Tijdens een winterzon vakantie heeft u vaak niet veel meer nodig dan zon, zee, strand en lekker eten. Wat ons betreft is de Nederlandse Antillen een van de fijnste winterzon bestemmingen. Het is er altijd lekker weer en de natuur is prachtig. Terwijl iedereen in Nederland met een dikke jas en een sjaal naar het werk gaat, geniet u van een ontspannende vakantie in de zon. Verblijf bijvoorbeeld in een van de vele badplaatsen die op de Antillen te vinden zijn en geniet van een heerlijke cocktail op het strand.

Canarische eilanden

Wilt u er een weekje tussenuit, maar heeft u geen zin om urenlang in het vliegtuig te zitten? Een vakantie naar de Canarische Eilanden is hiervoor perfect. In iets meer dan vier uur vliegt u ernaartoe. Het is er misschien niet zo warm als op de Nederlandse Antillen, toch zult u het vakantiegevoel er zeker ervaren. De vele zonuren, de prachtige palmbomen en het heerlijke mediterraans eten zorgen ervoor dat de Canarische Eilanden zeker in het rijtje ‘fijnste winterzon bestemmingen’ thuishoort.

Dominicaanse Republiek

Het fijne aan een zonvakantie is dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Niets moet en alles mag is het motto. Even niet nadenken over uw werk of wat er thuis nog moet gebeuren, maar gewoon lekker ontspannen en doen waar u zin in heeft. De Dominicaanse Republiek is een van de fijnste winterzon bestemmingen voor een ontspannen strandvakantie. U vindt er parelwitte zandstranden en fantastische all-inclusive resorts. Maak bijvoorbeeld een mooie boottocht langs de kust of ga duiken en bewonder de onderwaterwereld van het Caribisch gebied.

Luxe vervoer naar de winterzon

Wilt u op een ontspannen manier starten aan uw vakantie? Door een privé jet te huren bent u ervan verzekerd dat u comfortabel en luxe reist. U bepaalt zelf op welk tijdstip u vertrekt, waar u opgehaald wordt en waar u naartoe vliegt. Tijdens de reis wordt u van alle gemakken voorzien. Een culinaire maaltijd aan boord bijvoorbeeld. Tijdens de vliegreis kunt u heerlijk ontspannen, zodat u heerlijk uitgerust aan uw winterzon vakantie begint. Op welke winterzon bestemming bent u deze winter te vinden?

First Class Aviation Gallery