De Gulfstream IV private jet van Dan Bilzerian bekijken?

Wat dat betreft heeft Dan Bilzerian een goede smaak want de Gulfsream IV staat bekend als een zeer betrouwbaar, veilig en ruim privé vliegtuig.

Met een vliegbereik van ruim 4.350NM (8.000KM) en plaats voor maximaal 16 passagiers (afhankelijk van de configuratie), zal de GIV het perfecte vliegtuig zijn voor de heer Bilzerian en zijn entourage om mee te reizen.

Dan Bilzerian heeft één van de meest bekeken accounts op Instagram, dat helemaal vol staat met foto’s van privéjets en mooie vrouwen, nu hij in het bezit is van deze GIV zullen er naar verwachting alleen nog maar meer privé jet foto’s op zijn account verschijnen.

Het aangeschafte toestel komt uit 1997 en heeft als nieuwe registratie N701DB gekregen, daarnaast is het toestel eind 2015 voorzien van een compleet nieuw in- en exterieur.

 

Ook vliegen met een private jet?

Voor degene die niet direct een privé jet willen bezitten maar wel graag prive willen vliegen, is er uiteraard ook de mogelijkheid om een privé jet te huren. First Class Aviation heeft ruim 25 jaar ervaring in de huur en verhuur van privé jet tot Boeing 737.

Wilt u weten wat het huren van een privé jet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe.

Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery