De mooiste plekken van Europa

18 maart 2020 – Europa is een continent met een bijzondere diversiteit. Van het koude noorden tot het mediterrane zuiden en alles er tussenin, Europa heeft voor ieder wat wils. Overweegt u een uitstapje met uw bedrijf binnen Europa, of bent u een volwaardige vakantie aan het plannen? Bekijk deze bijzondere Europese locaties dan eens. Ze mogen met recht de mooiste plekken van Europa genoemd worden. Heeft u bijzondere gelegenheid te vieren, zoals een bruiloft, en wilt u dit op een onvergetelijke locatie organiseren, dan zijn deze plekken het overwegen meer dan waard. We hebben een mooie gevarieerde samenstelling gemaakt van de mooiste plekken van Europa. Bekijk deze locaties hieronder.

De mooiste steden van Europa

Europa heeft een aantal bijzondere steden die u echt een keer bezocht moet hebben. Denk aan Parijs, de stad van de liefde, waar u werkelijk alles kunt vinden wat u ooit zou willen. De adembenemende bezienswaardigheden, het goede eten en de prachtige parken maken de Franse hoofdstad een van de populairste reisbestemmingen. Hetzelfde geldt voor de Italiaanse tegenhanger, Rome. Een historische stad met wederom genoeg leuke plekken om heerlijk te eten. De eyecatcher zoals het Colosseum, de Trevi fontein en de Sint-Pietersbasiliek mogen niet op uw lijst ontbreken, maar er is nog veel meer te ontdekken.

Eilanden bezoeken

De grote steden staan jaarlijks op de shortlist van veel vakantieplanners, maar Europa heeft naast al deze populaire bestemmingen ook genoeg andere parels die het bezoeken waard zijn. Zo zijn er veel kleine en grotere eilanden die vooral uitblinken in vrijheid en traditie. Het stadse leven heeft deze plekken nog niet bereikt, waardoor de toeristische drukte enigszins beperkt is. Het Griekse Karpathos is zo een plek waar de lokale cultuur nog in stand gehouden wordt. Met een aantal heerlijke stranden en ontelbaar veel restaurantjes is Karpathos een ideale bestemming voor een relaxte vakantie. Als u niet zozeer op zoek bent naar de warme zon, zijn de Faröer eilanden een goede optie. Deze 18 eilanden, die onderdeel uitmaken van Denemarken, zijn gelegen in de Atlantische Oceaan. Hier komt u voor de nationale parken, de groene landschappen en de gletsjers. Een ideale bestemming voor een alternatieve vakantie.

Reizen in stijl

Wanneer u een reis naar een van de bovenstaande plekken, of een van de andere mooiste plekken van Europa, overweegt, zult u vast ook nadenken over de reismogelijkheden. Per auto, trein of vliegtuig? Bij First Class Aviation kunt u een privé jet huren waarbij uw vlucht volledig naar wens wordt ingericht. Wanneer u met groot gezelschap reist is het boeken van een chartervlucht een interessante optie. Bekijk de mogelijkheden op onze website.

First Class Aviation Gallery