Een golftrip maken met een privé jet

9 maart 2021 – Iedereen die wel eens golft weet precies welke banen er in de buurt liggen. Maar het mooie aan golfen is dat iedere baan anders is. De lay out van de baan, de faciliteiten rond de baan, zelfs de hele regio rond de baan speelt een rol in uw ervaring. Europa ligt vol met bijzondere golfbanen, vele daarvan in een veel fijner klimaat dan de golfbanen hier in Nederland. Wij vliegen regelmatig naar golfresorts in Spanje en Portugal, waar onze gasten niet alleen terechtkunnen voor een potje golf, maar ook direct een korte vakantie kunnen vieren onder de heerlijke mediterrane zon.

Vlieg met een privé jet naar iedere golfbaan

Wanneer u een golftrip plant, hoort een echt luxegevoel bovenaan uw lijstje te staan. Golfen is ontspanning en het laatste wat u kunt gebruiken is stress tijdens de reis naar uw favoriete baan. Met een privé jet vliegt u naar uw bestemming; bij of in de buurt van de golfbaan en wordt u ook weer netjes opgehaald. Vlieg van en naar ieder vliegveld in Europa en sla ergernissen als files, wachttijden op het vliegveld en oncomfortabele vliegtuigstoelen over. In onze privé jets bent u koning te rijk. Vliegt u met een groep golffanaten? Dan bent u in de meeste gevallen goedkoper uit per persoon, afhankelijk van het toestel dat u kiest. We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Beste golfbanen in Europa

Overal in Europa liggen prachtige golfbanen. Van Ierland tot Griekenland, het is maar net waar u en uw gezelschap behoefte aan heeft. Wilt u tijdens uw golftrip ook genieten van de luxe faciliteiten in het resort? Dan kunt u in het buitenland terecht bij verschillende bijzondere golf resorts. Leadingcourses.com heeft Finca Cortesin Hotel Golf & Spa verkozen tot het beste golfresort van 2020. De golfbaan van Donald Trump, het Trump Turnberry Resort in Schotland, eindigde op de tweede plaats met kort daarachter de Monte Rei Golf & Country Club in Portugal. Het Friese landgoed Lauswolt is overigens het enige Nederlandse golfresort die de top 100 van de lijst van Leadingcourses.nl haalde.

Direct een vlucht boeken? Vraag een offerte aan

Goedkoop met een privé vliegtuig vliegen naar iedere golfbaan in Nederland en alle golfresorts ver daarbuiten? Dat kan met First Class Aviation. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Benieuwd naar de kosten voor een privé jet? Binnen 24 uur geven we u een passende prijsindicatie of een eventuele offerte. Voor een prijsindicatie met spoed kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken via 040 235 04 50. Wij voorzien u dan direct van informatie.

First Class Aviation Gallery