Een uniek weekendje weg begint bij een privé jet

Staat er binnenkort een weekendje weg op de agenda? Gezellig met het gezin erop uit, of zoek je liever alleen de ontspanning op? Wat de plannen ook mogen zijn, het begint allemaal met het gemak van het reizen met een privé jet. Een unieke ervaring dat veel luxe, comfort en flexibiliteit biedt. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, een weekendje weg met een privé jet biedt een ervaring die u nooit zult vergeten.

Met een privé jet een weekendje weg: comfortabel en zorgeloos

Uw weekendje weg begint zodra u aan boord stapt van de privé jet. Nadat u bent opgewacht in een privé terminal, wordt u begeleid naar uw privé toestel waar uw zorgeloze reis begint. Aan boord geniet u namelijk van ongekende luxe en comfortabele voorzieningen. U kunt ontspannen terwijl u geniet van lekkere hapjes en drankjes en het uitzicht vanuit de lucht. Er is geen betere manier om te reizen. Eenmaal aangekomen op uw bestemming, wordt u door een privé chauffeur vervoert naar uw verblijf. U vermijd hiermee alle stress die komt kijken bij het plannen van een reis en komt u uitgerust aan op uw eindbestemming.

De vele voordelen van vliegen met een privé jet

Wanneer u ervoor kiest om een weekendje weg te gaan met een privé toestel van First Class Aviation, kunt u vele voordelen verwachten. U bespaart er bijvoorbeeld heel veel tijd mee. U hoeft namelijk geen tijd te verspillen aan lange wachtrijen, veiligheidscontroles of het zoeken naar uw bagage. Alles wordt voor u geregeld. Tevens hoeft er rekening gehouden te worden met andere passagiers waardoor u geen vertragingen oploopt. Dit betekent dat u meer tijd hebt om te genieten van uw weekendje weg en alle bezienswaardigheden die uw bestemming te bieden heeft.

De beste service aan boord

Tijdens uw vlucht wordt u ook van alle gemakken voorzien. U kunt namelijk van begin- tot eindbestemming genieten van een VIP-arrangement speciaal samengesteld op uw behoeften die u voorafgaand doorgegeven. Hierbij heeft u de keuze uit diverse producten en/of diensten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook wanneer u met meerdere passagiers een weekendje weg gaat, zal de service aangepast zijn op al jullie wensen. Hierdoor zal niemand iets tekortkomen tijdens de vlucht waardoor er vanaf het begin van de reis al optimaal kan worden genoten. De privé jet geeft u de vrijheid om te doen en consumeren wat u wilt, wanneer u wilt.

Kies vandaag nog voor comfort en luxe

Wil jij jouw weekendje weg écht uniek maken? Boek dan vandaag nog een privé jet. Bij First Class Aviation heeft u daarbij nog de keuze uit verschillende toestellen zoals een aircraft, een jet en een helikopter. Via een vrijblijvende offerte kunt u uw aanvraag doen. Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met u op om al uw wensen en behoeften omtrent uw reis te bespreken. Op die manier weet u zeker dat uw reis volledig op u afgestemd is. Een weekendje weg met een privé jet is een unieke ervaring waar u nog jarenlang aan terug zal denken.

First Class Aviation Gallery