Een vliegreis naar Valencia boeken

15 november 2020 – Als u vaak door Europa reist weet u als geen ander dat er ontzettend veel te ontdekken is. Ieder land en iedere streek heeft een unieke cultuur om te ontdekken. En dat maakt het reizen door Europa ook juist zo bijzonder. Een van de mooie gebieden om te ontdekken is Valencia. In deze bruisende stad langs de Spaanse oostkust zorgen kunst en cultuur, naast winkelen en ontspannen aan het strand, voor een unieke ervaring. Het maakt Valencia een van de populairste bestemmingen voor luxe en zelfs zakelijke reizen. Na het bijwonen van een vergadering of ontmoeting met uw zakelijke relaties is er dan ook genoeg te beleven.

Naar Valencia vliegen zonder zorgen

Bent u een liefhebber van luxe reizen? Dan is het vliegen met een lijnvlucht toch niets voor u? Door te vliegen met een privé jet ontdekt u pas echt wat genieten is. Een vliegtuig huren is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, maar het is wel iets wat u zeker eens in uw leven mee wilt maken. De ervaring leert ons dat u na uw eerste privévlucht nooit meer iets anders wilt. Vlieg van een luchthaven bij u in de buurt naar een vliegveld in Valencia, waar u in het ergste geval nog een klein stukje moet rijden om uw bestemming te bereiken. Vertrek wanneer u wilt en wordt van het begin tot het einde van uw reis van alle gemakken voorzien door het personeel.

Ontdek de cultuur tussen uw afspraken door

Valencia biedt de perfecte omstandigheden voor zakelijke ontmoetingen in diverse branches. Neem uw partner mee naar een van de heerlijke restaurants of spreek af in een van de luxe hotels die de stad rijk is. Nadat de afspraak is afgelopen, is er nog genoeg te doen tijdens uw verblijf in Valencia. Neem eens een kijkje in de oude stad. Geniet van de architectuur en de gezellige sfeer die hier heerst. Bent u meer van de kunst en wetenschap? Ook daarvoor zit u goed in Valencia.

Uw reis direct boeken

Wilt u een vliegreis naar Valencia boeken en van alle gemakken voorzien zijn? Bij First Class Aviation weten we precies hoe wij uw reis moeten verzorgen. Heeft u speciale wensen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact op door te bellen +31 (0) 40 235 04 50 naar of te mailen naar info@firstclassaviation.nl.

First Class Aviation Gallery