Gastenvervoer in stijl

17 april 2020 – Bent u op zoek naar gastenvervoer in stijl? Heeft u belangrijk bezoek waarmee u een korte of lange afstand moet overbruggen en is (wellicht door COVID 19 – Corona Virus) traditioneel vervoer niet geschikt  voor deze reis? Dan heeft u verschillende opties om met uw gasten in stijl te reizen. Of u nu naar een bruiloft reist met uw direct familie, of uw zakelijke partners heeft uitgenodigd voor een belangrijke meeting en diner, voor iedere situatie en iedere reis is een passende oplossing te vinden. Voor korte afstanden kunt u bijvoorbeeld denken aan het huren van een limousine of huren van een helikopter. Voor grotere afstanden zijn er ook alternatieve vervoersmethoden mogelijk. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden om met uw gasten in stijl te reizen.

Vlieg met uw gasten door Europa

Om korte afstanden in luxe te overbruggen kiezen veel mensen voor een ritje in de limousine. Gaat u voor de ultieme stijl en wilt u er zeker van zijn dat u op tijd op uw bestemming arriveert. Dan loopt u met een limousine tegen dezelfde beperkingen en frustraties op als uw eigen auto. Een limousine kan files en verkeerslichten niet omzeilen, waardoor u altijd afhankelijk blijft van de omstandigheden. Met een helikoptervlucht heeft u hier geen last van. Landen en stijgen in een drukke stad is geen probleem en u bent van alle gemakken voorzien terwijl u naar uw bestemming vliegt. Een helikoptervlucht is dan ook ideaal voor korte, snelle reizen naar drukke locaties.

Zakenreis of vriendschappelijke relatie

Reist u met een grotere groep, in zakelijk of persoonlijk verband, dan kan het zijn dat een helikopter niet voldoende ruimte biedt om uw gezelschap te vervoeren. Gelukkig heeft u andere opties die minstens zo luxe en stijlvol zijn als het vliegen met een helikopter. Door een privé jet te huren reist u razendsnel en comfortabel met groepen van verschillende groottes door heel Europa. Vooral bij langere afstanden is een vliegtuig huren de beste optie. U richt uw reis volledig naar wens in en zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Boek uw vlucht met First Class Aviation

Wilt u uw gasten in stijl vervoeren met een privé jet of helikopter? First Class Aviation helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Met onze VIP-diensten kunnen we uw reis nog comfortabeler maken. Neem contact met ons als u vragen heeft of vraag direct een offerte aan.

First Class Aviation Gallery