Vervoer als DJ: hoe reis je comfortabel en in stijl?

21 januari 2019 – Als dj reist u waarschijnlijk meer dan gemiddeld. De ene dag draait u op een strandfeest op Ibiza en de dag erna in een hippe club in Los Angeles. Naast dat u veel onderweg bent, heeft u als dj veel te maken met verschillende tijdzones. Soms heeft u niet eens de tijd om goed uit te rusten, voordat u weer vertrekt naar de volgende bestemming. Hoe fijn zou het zijn als u tijdens deze reis in alle comfort kunt uitrusten en ontspannen? In dit artikel hebben we het over comfortabel vervoer als dj.

Vervoer als dj

Een van de belangrijkste eisen voor vervoer als dj is dat het u op een snelle manier naar de plek van bestemming brengt. De makkelijkste manier om ergens snel te komen is per vliegtuig. Een reguliere vlucht boeken is een optie, maar dit is als dj meestal niet zo praktisch en comfortabel. Als dj reist u op de meest uiteenlopende tijden naar diverse bestemmingen. Eigen vervoer als dj is daarom ideaal. Met eigen vervoer kunt u op elk moment van de dag vertrekken naar uw volgende bestemming. Ideaal toch?

Het beste vervoer voor lange afstanden

Welk type vervoer als dj het beste is hangt af van de bestemming en de afstand die u moet overbruggen. Wanneer u de ene dag in Milaan optreedt en de dag erna in New York, dan heeft u een flinke afstand te overbruggen. Een privé jet huren is in dit geval de snelste en comfortabelste optie. Met dit type vervoer kunt u wereldwijd vliegen vanaf elke luchthaven en hoeft u geen rekening te houden met wachttijden en medepassagiers. Zo kunt u in alle rust een dutje doen, terwijl uw privépiloot u naar de plek van bestemming brengt. Ook over de maaltijd hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit kan geheel voor u verzorgd worden, volledig naar uw wens.

Dj vervoer voor korte afstanden

Om kortere afstanden te overbruggen is een helikopter huren de beste optie. Deze manier van reizen is ideaal als u op verschillende evenementen aanwezig moet zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van Koningsdag? Tijdens deze dag zijn er volop festivals door heel Nederland. De kans is groot dat u tijdens deze dag op meerdere evenementen een show geeft. Tijdens zo’n dag is niets zo vervelend als urenlang in de file staan. Met een helikopter vermijd je de files met gemak, waardoor u binnen de kortste tijd op de volgende plek van bestemming arriveert. Tijdens de vlucht kunt u heerlijk ontspannen, zodat u weer helemaal opgeladen bent voor het volgende optreden!

First Class Aviation Gallery