Korte vakantie naar de zon

28 september 2018 – Het is heerlijk om af en toe even uit de dagelijkse sleur te stappen, de koffer in te pakken en naar de zon te vliegen. Zo’n tripje hoeft niet heel lang te zijn, ook een korte vakantie naar de zon voldoet om ons koppie even leeg te maken en onze batterij op te laden.

Korte zonvakantie

Zon, zee, strand, rust, een cocktail en een goed boek, dat is de magische formule voor zorgeloos genot. Even lekker bijkleuren terwijl iedereen thuis met een jas aan naar het werk gaat. Klinkt perfect, toch? In Europa zijn oneindig veel opties voor een korte vakantie naar de zon. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Canarische Eilanden? Deze Spaanse eilandengroep heeft dankzij de ligging naast Afrika het hele jaar rond een aangename temperatuur. U kunt in vier uur vliegen al op Gran Canaria, Tenerife of Lanzarote zijn. Een andere populaire bestemming voor een korte zonvakantie is Griekenland. Op het vaste land kunt u cultuur snuiven terwijl de Griekse eilanden vol zitten met luxehotels, mooie stranden en lekkere restaurantjes.

Vertoeven op een eiland

Eilanden doen het altijd goed in de categorie zonvakanties, zeker voor de kortere varianten. Een eiland creëert het idee dat u even los bent gekomen van de dagelijkse sleur (letterlijk, want er zit een oceaan tussen). Populaire keuzes zijn onder andere het Italiaanse Sicilië, het Franse Corsica en het Spaanse Ibiza. Tevens wordt veel voor de Canarische Eilanden gekozen. Voor de echte reizigers die cultuur en bezienswaardigheden willen zien zijn deze eilanden te klein, maar voor een korte vakantie naar de zon zijn ze perfect. Geen druk om elke dag dingen te plannen zodat u zo veel mogelijk kunt zien van het land: gewoon even helemaal relaxen en tot rust komen aan het strand of zwembad.

Een unieke belevenis

Om uw korte zonvakantie extra speciaal te maken kunt u ervoor kiezen om een privé jet te huren. Eén van de vele voordelen van zo’n eigen vliegtuig, tegenover een reguliere lijndienst, is het feit dat u kunt vliegen om tijden die u het best uitkomen. Tevens hoeft u geen uren van tevoren aanwezig te zijn op het vliegveld, maar slechts een kwartier. Zo vliegt u om de beste tijden naar uw bestemming, zonder rekening te hoeven houden met andere reizigers en eventuele vertragingen of verlies van bagage. Optimale flexibiliteit, korte check-in tijd en een luxe manier van vliegen zijn factoren die het zeer aantrekkelijk maken.

First Class Aviation Gallery