Een last minute vakantie boeken

14 oktober 2021 – Als het even kan boeken we onze vakanties het liefst een half jaar voor vertrek. Die zekerheid, daar houden we van. Echter loopt niet altijd alles zoals gepland, waardoor het zomaar kan gebeuren dat u ineens een aantal weken vrij heeft, maar niets heeft kunnen regelen. Een last minute vakantie boeken is dan de enige optie om toch van uw vrije dagen te genieten, ver van de dagelijkse sleur thuis. Als u nog een gaatje in een hotel of Airbnb weet te vinden, is het alleen nog zaak om uw vervoer te regelen. Afhankelijk van uw bestemming heeft u vaak meerdere opties om uit te kiezen. Mogen wij een suggestie doen? Vlieg met een privé jet en maak van uw last minute vakantie een reis om nooit meer te vergeten.

De uitdaging van een last minute reis boeken

Een last minute reis boeken is altijd even spannend. Zeker in het vakantieseizoen zijn de meeste hotels volgeboekt, u moet dus een beetje geluk hebben om ergens een kamer te vinden voor u en uw partner. Gaat u met een groter gezelschap op reis, dan wordt de uitdaging nog groter. We raden dan ook aan om creatief te zijn, bij een last minute reis zal u uw plannen soms wat aan moeten passen om toch op vakantie te kunnen gaan.

Vlieg wanneer het u uitkomt

Wanneer het hotel of resort is geboekt, is het zaak om de reis zelf te plannen. Reist u met het openbaar vervoer of overweegt u een lijnvlucht te pakken; weet dan wel dat het eens heel lastig kan worden om op het gewenste moment op de bestemming te arriveren. De kans dat u na uw verblijf direct terug naar huis kunt, is zelfs nog geringer.

Een veel veiligere keuze is het kiezen voor een privé vlucht. U bent dan zelf in controle over de vertrek- en aankomsttijden, vliegt vanaf een luchthaven in de buurt en landt ook dichtbij uw bestemming. Operators, zoals First Class Aviation, hebben altijd meerdere toestellen tot hun beschikking en het komt vaker wel dan niet voor dat er een toestel aan de grond staat, klaar om te vertrekken voor een last minute call.

Laat u adviseren door onze experts

Wilt u een last minute vakantie boeken en heeft een voorkeur voor een privé jet of is dit zelfs uw laatste hoop omdat er geen andere opties meer beschikbaar zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerteformulier in. Wij sturen u binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig? Dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50. In dit geval informeren we u direct.

First Class Aviation Gallery