Met een privé jet naar de Mille Miglia

14 december 2020 – Wilt u de Mille Miglia bijwonen? De honderden klassieke auto’s over de Italiaanse heuvels en door het fraaie landschap zien rijden, is een bijzondere ervaring. Naar Brescia vliegen met een privé jet maakt deze ervaring zelfs nog bijzonderder. Combineer twee unieke ervaringen in één uitje. De Mille Miglia staat anno nu voor een luxe uitje waar u met uw beste vrienden of familie kunt genieten van de langstrekkende stoet met unieke auto’s. Met een privé jet naar de Mille Miglia vliegen? First Class Aviation maakt het mogelijk.

De Mille Miglia bezoeken met een privé jet

De Mille Miglia bezoeken is iets wat iedere liefhebber van klassieke auto’s een keer gedaan moet hebben. Met de privé jets van First Class Aviation vliegt u naar Italië op het tijdstip dat u uitkomt. We vertrekken van een vliegveld bij u in de buurt en landen op een van de vele luchthavens in Italië. We kunnen zowel op grote als kleinere vliegvelden stijgen en landen, iets dat de grote lijnvluchten niet kunnen. Benieuwd hoe we uw reis naar de Mille Miglia nog specialer kunnen maken? Ontdek hoe wij onze privé vluchten volledig naar wens kunnen inrichten.

Wat is de Mille Miglia?

De Mille Miglia is de meest bijzondere race in de wereld. Van 1927 tot 1957 werd deze race jaarlijks verreden in één van de twaalf mogelijke routes van Brescia naar Rome en weer terug. De oorspronkelijke race wordt niet meer verreden, maar de Mille Miglia leeft voort in een jaarlijkse gelegenheidsrace die al sinds 1977 wordt georganiseerd. De route is vergelijkbaar met de route van de originele race met het start- en eindpunt in Viale Venezia in Brescia. Meedoen aan de Mille Miglia is alleen mogelijk als je een auto kunt inschrijven van hetzelfde model als de auto’s die de originele race reden. Auto’s die na 1957 zijn gebouwd, mogen niet meedoen en voor auto’s die mee hebben geracet tijdens een van de dertig originele races krijgt automatisch toegang tot het startveld. Er zijn namelijk maar 450 deelnemers en jaarlijks worden er ruim 700 auto’s aangemeld. Deelname is dan afhankelijk van de beslissing van de organisatie.

Vliegen met First Class Aviation? Dat kan!

Wilt u meer informatie over het huren van een privé jet naar de Mille Miglia? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur geven we u een passende prijsindicatie of een eventuele offerte. Voor een prijsindicatie met spoed kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken via 040 235 04 50. Wij voorzien u dan direct van informatie.

First Class Aviation Gallery