Met een privé jet naar een Champions League wedstrijd

De UEFA Champions League is een van de grootste voetbaltoernooien ter wereld, waar de beste clubs strijden om de felbegeerde titel van Europees kampioen. Voor de echte voetbalfans onder ons is het bijwonen van een Champions League wedstrijd dan ook een droom die uitkomt. Wat als we u vertellen dat we deze ervaring nóg mooier kunnen maken? Stel uzelf eens voor dat u naar de wedstrijd kunt vliegen in uw eigen privé jet, omringd door luxe en comfort? Het is mogelijk met een privé jet!

Wat zijn de voordelen van een privé jet?

Voordat we meteen alle details weggeven van deze onvergetelijke ervaring, vertellen we u eerst waarom het zo aantrekkelijk is om met een privé jet te reizen. Vliegen met een privé jet biedt ten eerste optimale privacy. U reist naar uw bestemming, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere passagiers. Daarnaast bepaalt u zelf wanneer u vertrekt en waar u heen wilt. Op die manier kunt u uw privé vlucht geheel naar wens plannen.

Luxe is een bijkomende troef van een privé jet. Zo zijn de cabines uitgerust met comfortabele stoelen, hoogwaardige entertainmentopties en eersteklas catering. Zo kunt u maximaal ontspannen en uzelf voorbereiden op de spannende wedstrijd!

Kom aan in stijl bij een Champions League wedstrijd

Wanneer u ervoor kiest om met een privé jet naar een Champions League te vliegen, begint de luxueuze ervaring al zodra u aankomt op de luchthaven van vertrek. U wordt bij een privéterminal opgewacht en daar direct ingecheckt. Op die manier vermijd u de lange wachtrijen van de reguliere vluchten. Uw privé vlucht wordt daarnaast gebaseerd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Of u nu met uw partner of met een groep reist, er is altijd een privé jet die voldoet aan de eisen.

Door al het luxe en comfort komt u zorgeloos, uitgerust en vooral in stijl aan bij de  Champions League wedstrijd.

Exclusieve toegang voor passagiers met privé vluchten

Bent u aangekomen op de luchthaven van bestemming? Dan kunt u daar nog volop genieten van exclusieve voordelen die alleen privéjetreizigers krijgen. Vaak is er directe toegang tot de VIP-lounges op de luchthaven, waar u kunt ontspannen en uzelf kunt trakteren op heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Bovendien regelt het personeel van de privé vlucht het vervoer naar het voetbalstadion. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de drukte van het verkeer en eventuele parkeerproblemen. Alles wordt u ontzorgd, zodat u zich volledig kunt focussen op hetgeen waar u voor gekomen bent: de Champions League wedstrijd!

Maak de onvergetelijke ervaring compleet

Is de wedstrijd afgelopen? Dan kunt u direct terugkeren naar uw privé jet en ontspannen, terwijl je nageniet van de avond. Ook bij uw terugreis hoeft u niet in de rij te staan bij de commerciële luchthavens of uzelf zorgen te maken over eventuele vertragingen. U reist net zo comfortabel als de heenreis weer terug naar huis. Wacht niet langer, boek vandaag nog uw privé vlucht!

First Class Aviation Gallery