Met een privéjet meevliegen op terugvlucht

25 januari 2021 – Altijd al een keer de luxe en comfort van een privéjet willen ervaren, zonder het hoge prijskaartje? Het is weldegelijk mogelijk. Vluchten met zogenaamde ‘empty legs’ zijn lege vluchten, zonder passagiers, van een privéjet die op een bepaald moment of tijdstip op een specifieke plaats moet zijn en hier naartoe vliegt. U kunt profiteren van deze dienst. We vertellen u alles over empty legs, de ervaringen en hoe u deze bij First Class Aviation kunt boeken.

Goedkoop vliegen in een luxe empty leg

Wat een empty leg vlucht zo aantrekkelijk maakt zijn de lagere tarieven. De meeste kosten van de lege privévluchten zijn al verrekend met de klant die een privéjet huurt. Omdat de lege jet toch terug moet vliegen naar de basis of een andere bestemming worden deze terugvluchten tegen een scherp tarief aangeboden. Dit voordeel kan soms zelfs 70% voordeliger zijn dan de reguliere charterprijs. Hierdoor kunt u toch van alle luxe, privileges en service genieten, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. De ideale uitkomst wanneer u geen behoefte heeft aan de lange wachtrijen op het vliegveld of omdat u, zeker met de uitbraak van het coronavirus, liever privé vliegt.

Terugvliegen met een privéjet: dit moet u weten

Een empty leg vlucht brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u in alle rust genieten van de luxe uitstraling en service, tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer u een empty leg terugvlucht boekt dan zijn er wel een aantal voorwaarden en beperkingen waarvan u op de hoogte moet zijn. Zo dient u zich aan te passen aan het vliegschema, vaak worden de vluchten op een vaste datum en tijd uitgevoerd. Verandert het vliegschema? Dan verandert uw vlucht mee. Houdt dus rekening met mogelijke wijzigingen. Bovendien zijn empty legs altijd enkele vluchten en kunnen pas een aantal weken voor de vertrekdatum geboekt worden. Het is dus niet mogelijk om een half jaar van te voren uw empty leg te boeken.

Boek uw empty leg met First Class Aviation

Wilt u een empty leg privéjet huren voor uw terugvlucht? Neem dan direct contact met ons op. We kunnen in onze wereldwijde database met diverse beschikbare privévluchten bekijken of er een empty leg beschikbaar is voor uw aanvraag. Heeft u nog speciale wensen of voorkeuren? Laat dit aan ons weten door een vrijblijvende offerte aan te vragen. We zijn u graag van dienst.

First Class Aviation Gallery