Ons advies voor uw eerste privé vlucht

30 augustus 2021 – De meeste mensen vragen zich af waarom het huren van een privéjet steeds populairder wordt. Neem van ons aan dat dit mede komt door de vele voordelen die hieraan verbonden zijn. Daarbij komt dat privé vluchten toegankelijker zijn dan ooit. Een privé vlucht is immers niet alleen meer weg gelegd voor “the lucky few”. Met een privéjet bent u zowel op de heenreis als op de terugreis verzekerd van optimaal comfort maar er zijn meer voordelen van deze keuze te benoemen. In dit blog vindt u dan ook ons advies voor uw eerste privé vlucht.

Zorgeloos en stressvrij op pad

Eén van de grote voordelen van het vliegen met een privéjet is dat u zorgeloos en stressvrij op pad gaat. Om te beginnen kunt u bij onszelf bepalen met welk vliegtuig u vervoerd wilt worden. Of u nu op zoek bent naar een klein vliegtuigje voor een zakenreis, een jet om met het hele gezin op pad te gaan, het is allemaal mogelijk. Uiteraard zijn er nog veel meer opties. Wij hebben de beschikking over een vloot met diverse toestellen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan vip diensten aan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld  chauffeur diensten, catering afgestemd op uw wensen en VIP transfers. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, zorgen wij dat uw wensen in de praktijk worden gebracht.

Doordat u met een privévlucht zelf aan kunt geven wanneer u wilt vertrekken, bent u met deze manier van reizen niet afhankelijk van vastgestelde vertrektijden. Het in de rij staan om in te checken of te boarden zijn bij een privévlucht niet van toepassing. U komt 15 minuten voor vertrek van uw vlucht aan en terwijl u heerlijk geniet van een aperitief wordt uw bagage vast aan boord gebracht. Het enige waar u zorg voor hoeft te dragen is uw paspoort.

Reizen in alle luxe en comfort

Vliegen met een privé jet is niet alleen efficiënt het is ook nog eens zeer comfortabel. U hoeft geen rekening te houden met andere passagiers en reist alleen met uw eigen gezelschap. Aan boord kunt u genieten van de meest luxe en comfortabele stoelen die een mens zich maar kan wensen. Of u nu in alle rust uw vergadering wilt voorbereiden, een film wilt kijken of iets te vieren heeft aan boord zal het u aan niets ontbreken. First Class Aviation doet er alles aan om het u voor, tijdens en na de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. Ons advies voor uw eerste privévlucht: Just sit back, relax and enjoy the flight!

Laat u vrijblijvend adviseren

Wilt u weten wat een privé jet huren kost? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerteformulier in. Wij sturen u binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig? Dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50. In dit geval informeren we u direct.

First Class Aviation Gallery