Een onvergetelijk personeelsuitje in het buitenland

2 maart 2019 – Heeft u een eigen onderneming en heeft u meerdere personeelsleden in dienst? Dan zal u ongetwijfeld wel weten dat het leuk is om eens in de zoveel tijd een personeelsuitje te organiseren. Tijdens zo’n uitje leert u elkaar op een andere manier kennen. Naast dat u een leuke dag met elkaar beleeft, heeft het vaak ook nog eens positief effect heeft op de werkprestaties. Het bevordert namelijk de samenwerking én de sfeer op kantoor. Een unieke idee voor een uitstapje met het werk is een personeelsuitje naar het buitenland.

Personeelsuitje in het buitenland

Een personeelsuitje in het buitenland is een stuk specialer dan een uitje in de buurt. Door naar het buitenland te gaan, bent u met zijn allen in een totaal andere omgeving. Een heel andere setting dan op kantoor. Het leuke aan een personeelsuitje in het buitenland is dat er zoveel meer bij komt kijken dan alleen het uitje zelf. Het maken van een gezamenlijke reis schept namelijk een band. En dat is veel waard!

Er is van alles mogelijk

Met een personeelsuitje in het buitenland kunt u ontzettend veel kanten op. Een weekendje naar London of juist een paar dagen naar Ibiza? Of gaat u voor een teambuilding activiteit in de Algarve? Het kan allemaal. Wilt u extra punten scoren bij uw personeel? Kies dan voor een reisje naar de zon tijdens de wintermaanden. Ze zullen het niet alleen heerlijk vinden, maar keren na afloop met veel energie terug naar kantoor. Die extra vitamine D door de zon doet iedereen goed.

Passend vervoer

U vraagt zich nu misschien af: ‘Hoe komen we met zoveel mensen op de plek van bestemming? Bij een reguliere vlucht is vrijwel onmogelijk om voor zoveel mensen vliegtickets te boeken!’ Dat klopt inderdaad. Gelukkig is dit gemakkelijk op te lossen door een vliegtuig te huren. Dit klinkt misschien groots, maar een vliegtuig huren is tegenwoordig toegankelijker dan u wellicht denkt.

De voordelen van een gehuurd vliegtuig

Vooral als u met een grote groep op reis gaat, kan dit een stuk voordeliger uitpakken dan een reguliere vliegreis. Daarnaast biedt een gehuurd vliegtuig diverse voordelen. Vanaf het moment van vertrek geniet u van luxe en comfort. Het vliegtuig is uitsluitend gereserveerd voor u en uw personeel. Rekening houden met andere passagiers is dus niet nodig. En wist u dat het mogelijk is om het vliegtuig volledig aan te kleden in uw bedrijfsstijl? Bij First Class Aviation geniet u van alle gemakken voor een geslaagd personeelsuitje in het buitenland!

First Class Aviation Gallery