Premium catering in het vliegtuig: geniet tijdens het vliegen

28 oktober 2020 – Eten in het vliegtuig staat niet echt bekend om hoogstaande kwaliteit van de ingrediënten, bijzondere smaken en perfecte bereiding. Wanneer u wel eens gebruik maakt of heeft gemaakt van catering in het vliegtuig beaamt u deze gedachte waarschijnlijk ook. Gelukkig kunnen we u vertellen dat de catering die u gewend bent van de gemiddelde lijnvlucht niet representatief is voor alle vormen van catering in de luchtvaart. Sterker nog, First Class Aviation werkt samen met cateringbedrijven die juist wel bekend staan om het heerlijke eten dat zij in het vliegtuig serveren. Wilt u genieten van een verrukkelijke maaltijd tijdens uw privévlucht? Dan gaan we dat voor u regelen!

Hoge kwaliteit catering in het vliegtuig

Wanneer u met een privévliegtuig gaat vliegen, verwacht u een perfecte ervaring. Als organisator van privévluchten doen wij er dan ook alles aan om deze verwachting waar te maken. Het verzorgen van catering in het vliegtuig is een van de aspecten waarin het verschil tussen privé vliegen en vliegen met een lijnvlucht duidelijk zichtbaar wordt. Door samen te werken met cateringbedrijven die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van catering in het vliegtuig zorgen we ervoor dat u voorzien wordt van de eten van hoge kwaliteit. Veel van onze partners bieden standaard catering aan boord van het vliegtuig aan. Dit is echter wel afhankelijk van het type toestel. Heeft u speciale wensen? Maak deze dan kenbaar, zodat wij dit kunnen realiseren indien mogelijk.

Een vak apart

Catering in het vliegtuig verzorgen is een vak apart. Dat vliegtuigeten doorgaans geassocieerd wordt met smakeloosheid heeft namelijk te maken met de omstandigheden in de cabine. De droge lucht en lage druk beïnvloeden onze smaak en dat zorgt er in sommige gevallen voor dat u 30% van uw smaakvermogen verliest. Ook wordt er vaak gekozen voor inferieure ingrediënten en bereidingstechnieken om de kosten te drukken. De cateringbedrijven die de catering in onze vliegtuigen verzorgen leggen de lat een stuk hoger. Zij begrijpen dat goed eten bepalend is voor de complete ervaring van uw reis. Zij maken dan ook gebruik van verse ingrediënten en laten de gerechten bereiden door topchefs.

Geniet van onze premium diensten

Privé vliegen vraagt om een persoonlijke aanpak. First Class Aviation levert dan ook maatwerk voor iedere vlucht. Wij bieden een ruim aanbod aan VIP diensten om uw vlucht nog persoonlijker en compleet naar wens in te richten. Heeft u speciale wensen voor de catering tijdens uw vlucht? We horen het graag van u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bent u benieuwd naar de standaard inbegrepen catering? Ook daar vertellen we u graag meer over. Neem contact met ons op.

First Class Aviation Gallery