Reizen als een vip

21 november 2018 – Wanneer u luxe wilt reizen is vliegen in een eigen vliegtuig een geweldige ervaring. Als vip vliegt u moeiteloos naar elke gewenste locatie. Een midweek naar Ibiza en op de terugweg nog een paar dagen vertoeven in het prachtige Monaco? U beslist waar de reis heen gaat. Reizen als een vip biedt diverse mogelijkheden. We hebben een aantal vip diensten voor u op een rijtje gezet.

Catering afgestemd op uw wensen

Een voordeel van reizen als vip is dat u zelf bepaalt hoe de reis er uit ziet. U bepaalt de vertrektijd en de plek van aankomst. Maar ook de catering aan boord wordt volledig op uw wensen afgestemd. Champagne en een aperitiefje zijn wellicht voldoende tijdens een korte vlucht. Voor een langere vlucht wenst u waarschijnlijk meer dan dat. In dat geval kunt u een uitgebreid dinerarrangement laten verzorgen aan boord.

Chauffeursdiensten

Als u aankomt in de luchthaven is niets zo prettig als er een chauffeur die klaarstaat en u naar de plek van bestemming brengt. Op deze manier bespaart u veel tijd. Zelf hoeft u niet op het verkeer te letten, u stapt in de auto en besteed uw tijd nuttig. Bijvoorbeeld om de krant te lezen of mails te checken. Of leun lekker achterover en geniet zorgeloos van het laatste deel van uw reis.

Meet and greet met de piloten

Was het vroeger ook uw jeugddroom om een kijkje te nemen in de cockpit? Hoe is het om piloot te zijn? En wat gebeurt er allemaal in zo’n cockpit? Reizen als vip maakt het mogelijk om dit te ontdekken. Ontmoet de piloot en ontdek wat er allemaal in de cockpit gebeurt. Leuk voor uzelf, maar misschien nog wel leuker voor de kinderen waarmee u reist. Een bijzondere toevoeging aan uw privévlucht.

Verzorgen van hotelreserveringen

Tijdens de reis bent u van alle gemakken voorzien, maar ook op de plek van bestemming kunt u veel uit handen geven. Het boeken van een hotel bijvoorbeeld. Zo hoeft u niet het gehele internet te doorzoeken voor een geschikte accommodatie. Bij het huren van het vliegtuig geeft u aan wat uw wensen zijn, vervolgens kijkt u er niet meer naar om: het wordt allemaal voor u geregeld.

Vliegtuig in huisstijl van uw bedrijf

Een vliegtuig in de huisstijl van uw bedrijf is een geweldige manier om uw medewerkers te verrassen. Dit kan tot in de puntjes voor u geregeld worden. Zelfs het aanbrengen van stickers met uw bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Erg uniek! Over zo’n vlucht wordt nog jarenlang nagepraat.

First Class Aviation Gallery