Even ertussenuit: reizen in stijl

21 februari 2019 – Tegenwoordig hebben we allemaal een druk leven waarin van alles van ons wordt verwacht. Werk, een gezin en sociale contacten moeten allemaal worden bijgehouden. Door moderne technologieën gaat de maatschappij sneller dan ooit. We gaan maar door. Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om er even lekker tussenuit te gaan. Een heerlijke luxe vakantie naar een warm oord, we vinden het allemaal fijn. Tijdens een paar dagen in Ibiza of een ander winterzon bestemming komt u heerlijk tot rust. Na zo’n luxe vakantie op een zonnige bestemming komt u weer helemaal opgeladen terug in Nederland!

Reizen in stijl

Wanneer u op vakantie gaat om tot rust te komen is het fijn als de reis op een ontspannen manier begint. Hoe heerlijk is het om naar uw vakantiebestemming te reizen in stijl? Door een eigen vliegtuig te huren geniet u gedurende de hele reis van luxe en comfort. Tevens kunt u tijdens zo’n vliegreis gebruik maken van diverse VIP-diensten. Dit maakt reizen in stijl nóg comfortabeler. We hebben een aantal luxe diensten voor u op een rijtje gezet:

Een auto die klaarstaat bij aankomst

Wanneer u op de luchthaven aankomt is het ideaal als er een chauffeur voor u klaarstaat, die u meteen naar de plek van bestemming brengt. U bespaart op deze manier niet alleen veel tijd, u hoeft ook niet op het verkeer te letten. Zo kunt u tijdens de rit heerlijk ontspannen en komt u geheel in stijl aan op de plaats van bestemming.

U bepaalt zelf wat u aan boord eet

Reizen in stijl beperkt zich niet alleen tot comfort en gemak. Wanneer u met First Class Aviation reist kunt u tijdens uw reis genieten van de beste maaltijd. Hierbij wordt ten alle tijden rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Er is van alles mogelijk! Van aperitiefjes tot een uitgebreid dinerarrangement. Wast uw wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat u tijdens uw reis van een heerlijke maaltijd geniet.

Alles voor u geregeld

Tijdens uw vliegreis kunt u genieten van luxe en comfort. Maar ook bij aankomst op de bestemming maken wij het graag comfortabel voor u. Op de plek van bestemming kunnen wij van alles voor u regelen. Denk hierbij aan het boeken van een hotel of het reserveren van een parkeerplek. Heeft u een groepstransfer nodig die u naar de plek van bestemming brengt? Ook dat regelen wij voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden om te reizen in stijl? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

First Class Aviation Gallery