Reizen met een vliegtuig voor business

23 februari 2021 – Dat tijd kostbaar is, weet u natuurlijk als geen ander. U wilt dus zo min mogelijk tijd verspillen aan het reizen met een vliegtuig voor business. Logisch natuurlijk, een lijndienst voor een zakenlunch naar Milaan kost al gauw de halve dag. Natuurlijk er kan vergaderd worden aan boord van de Thalys naar Parijs, maar een privé vliegtuig of zelfs een helikopter huren voor de korte afstanden is natuurlijk een stuk comfortabeler en gemakkelijker. Zo heeft u gegarandeerd genoeg beenruimte, kunt u de meeting nog even rustig doorspreken aan boord, hoeft u nergens aan te sluiten in een wachtrij en de vlucht vertrekt wanneer dat u het beste uitkomt.

Zakelijk reizen tijdens corona

Tijdens deze corona pandemie zult u vast en zeker ontdekt hebben dat reizen met een vliegtuig voor business een uitdaging kan zijn. Waar u jarenlang een lijndienst nam naar welke willekeurige bestemming dan ook, is dat anno 2020/21 wel anders. Niet alleen omdat veel lijndiensten niet gaan en de borden op Schiphol vol staat met de term “cancelled flights” maar ook omdat u niet zeker weet of het vliegen met een lijndienst wel veilig en verantwoord is.

Reizen met een business vliegtuig

Het is dan een geruststellend idee dat u bij First Class Aviation zowel een vliegtuig als een helikopter kunt huren om te kunnen reizen voor business doeleinden. U bent niet afhankelijk van lijndiensten die misschien helemaal niet gaan. U kunt zelf u vertrektijden aangeven en daarnaast bieden wij nog tal van andere vip services aan. U kunt u business trip inrichten zoals het voor u het beste uitkomt. Wist u dat u voor de korte afstanden zelfs een helikopter kunt huren? Zo kunt u files ontwijken en heeft u alle gewenste vrijheid.

Laat uw reis verzorgen door First Class Aviation

Bij First Class Aviation beschikken we over een vloot van verschillende vliegtuigen zodat we voor iedere business trip de passende vlucht kunnen bieden. We vliegen vanaf kleine terminals waarbij u niet met andere passagiers in aanraking komt. U bepaalt zelf de vertrektijden en wij zorgen ervoor dat u volledig ontspannen op plaats van bestemming aan komt. U kunt een privé vlucht zo luxe en comfortabel maken als u zelf wilt. Heeft u interesse in het huren van een vliegtuig of helikopter voor uw business trip? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt aan de operator uw wensen duidelijk maken waarna wij een passende reis voor u zullen samenstellen. Dit kan indien gewenst compleet met verschillende VIP services en catering services. Wij vliegen voor u als u erom vraagt.

First Class Aviation Gallery