Tips voor een comfortabele vliegreis

7 februari 2019 – Of het nu voor werk is of voor vakantie, vliegen is de perfecte manier om snel ergens te komen. Het fijne aan vliegen is dat u tijdens de reis niet hoeft op te letten en lekker kunt ontspannen. Toch is dit, vooral tijdens een langere vlucht, makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kunt u zo’n vlucht zo comfortabel mogelijk doorkomen?

Tips comfortabele vliegreis

Wij geven u tips voor een comfortabele vliegreis. Zo begint uw vakantie al op het moment dat u het vliegtuig instapt. Benieuwd naar de tips? Lees dan rustig verder.

1) Comfortabele kleding

Een van de belangrijkste tips voor een comfortabele vliegreis is het dragen van kleding die lekker zit. Uw kledingkeuze kan uw reis namelijk maken of breken. Tijdens een vlucht is het dragen van laagjes ideaal. De temperatuur kan in het vliegtuig nog wel eens veranderen. Draag bijvoorbeeld een shirtje met een vestje erover en eventueel een sjaal. Zo voorkomt u dat u het koud krijgt. Heeft u het te warm? Dan trekt u gewoon een laagje uit.

2) Een comfortabele stoel

Wanneer u voor een paar uur of langer in een vliegtuig zit is een comfortabele stoel ontzettend belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan voldoende beenruimte en armruimte. Niets is zo vervelend als een armleuning moeten delen met de buurman. Ook een stoel die u gemakkelijk instelt en naar achter kunt zetten is een aanrader. Een van onze tips voor een comfortabele vliegreis is dan ook de keuze voor een vliegtuig met voldoende comfort.

3) Voldoende entertainment

Een vliegreis is hét moment om even niets te hoeven doen. Ga er eens lekker voor zitten en neem de tijd om uw favoriete serie te kijken. Of begin aan dat boek dat u al een tijd wilt lezen maar nog steeds niet aan toegekomen bent.

4) Goed eten en drinken

Het belang van goed eten en drinken tijdens een vlucht is iets wat nog wel eens onderschat wordt. Hoe langer u vliegt, hoe belangrijker het wordt om uzelf goed te hydrateren. Naarmate u hoger in de lucht komt, verliest u namelijk meer vocht. Zorg er daarom voor dat u in ieder geval om de paar uur iets drinkt. Naast drinken is het ook belangrijk om voldoende te eten tijdens uw vliegreis. Vliegtuigvoedsel wordt meestal bestempeld als smaakloos, maar tegenwoordig zijn er steeds meer aanbieders die het belang van een smaakvolle maaltijd wel begrijpen. Wilt u verzekerd zijn van een goede culinaire maaltijd aan boord? Tijdens een reis met een privé jet wordt u van alle gemakken voorzien.

First Class Aviation Gallery