Trouwen in het buitenland: waarmee moet ik rekening houden?

16 juli 2019 – Trouwen in het buitenland is een unieke ervaring. Een bruiloft op een tropisch strand, bijvoorbeeld op Bali of, dichter bij huis, op Ibiza zijn natuurlijk sowieso sprookjesachtig door hun bestemming. Maar wist u dat dit soort sprookjes en dromen waarheid kunnen worden en binnen handbereik liggen? Vervoer is daar een belangrijk onderdeel van. Maar er zijn meer zaken waar u rekening mee moet houden. Tegenwoordig kunt u kiezen uit een breed scala aan diverse mogelijkheden om u en uw bruiloftsgasten in de watten te leggen. Wij leggen het in dit blog graag aan u uit, zodat u een onbezorgde tijd tegemoet gaat.

Vervoer

Als u heeft gekozen voor de juiste verblijfslocatie is het belangrijk om daarbij ook rekening te houden met de vervoersmogelijkheden. Moet u auto’s of bussen inhuren om uw gasten te vervoeren? En hoe komt u sowieso op de bestemming in het buitenland? Mogelijk is het huren van een privé vliegtuig dan een interessante optie. Zo weet u zeker dat uw gasten niet met diverse vluchten hoeven te vliegen. Daarnaast kunt u prijsafspraken maken voor de tickets. Zo ontstaat er nooit het risico dat de voor u belangrijke gasten niet aanwezig kunnen zijn omdat er geen tickets meer waren. Een privé vliegtuig inhuren gaat tegenwoordig makkelijk en er bestaan diverse VIP Diensten die u en uw gasten snel en discreet overvliegen. Bovendien zijn er diverse manieren en vliegtuigtypes om van punt A naar punt B te komen. Zo weet u altijd dat u op de juiste tijd op de juiste bestemming bent.

Een geschikte verblijfslocatie

Ook wilt u natuurlijk dat iedereen op tijd komt en bovenal bij u in de buurt is als u het ja-woord zegt. Mogelijk is het dan een goed idee om een hotel te zoeken dat vlakbij uw trouwlocatie ligt. Zo hoeven uw gasten niet nog eens een reis te ondernemen om bij uw bruiloft aanwezig te zijn. Tegenwoordig hebben veel hotels, ook in het buitenland, speciale opties voor bruiloften. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld na de ceremonie direct te feesten in een speciaal daarvoor bestemde zaal in het hotel. Uw gasten zijn dan toch dicht bij u en hun verblijfslocatie.

Houd het totaalplaatje in gedachten

Wisselende vluchten, noodweer, volgeboekte hotels vertragingen en andere zaken kunnen roet in het eten gooien wanneer u gaat trouwen in het buitenland. Het is daarom een goed idee om al vroeg uw bruiloft inclusief risico’s en reistijden te plannen. Een goede voorbereiding is, hoe cliché ook, het halve werk. Denk ook altijd na over een plan B, maar houd wel altijd het totaalplaatje dat u voor ogen heeft in gedachten. Zo weet u zeker dat u de mooiste tijd van uw leven beleeft met de mensen die u en uw partner liefhebben.

First Class Aviation Gallery