Uitbreiding voor First Class Aviation

Persbericht – 9 december 2014 – First Class Aviation – Eindhoven Airport

Uitbreiding voor First Class Aviation met type Gulfstream IV

Per 11 december a.s. breidt First Class Aviation B.V. (F.C.A.) het aantal voor haar beschikbare prive jets uit met een toestel van het type Gulfstream IV. De eigenaar van het toestel gebruikt het zelf slechts circa 2 maanden per jaar. De restcapaciteit wordt door F.C.A. gebruikt voor de verhuur aan derden.

First Class Aviation B.V. is gevestigd op Eindhoven Airport en is het commerciële team al ruim 25 jaar specialist in het wereldwijd verhuren van privé jets en grotere vliegtuigen. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar privé vluchten met bestemmingen buiten Europa en dan met name naar Noord- en Zuid Amerika en Azië. Niet in de laatste plaats t.g.v. de laatste maanden bij veel bedrijven en particulieren duidelijk merkbare zorgen over terreurdreiging en besmettelijke ziekten, zoals ebola, op de gebruikelijke lijndienstvluchten.

Deze Gulfstream IV is in de afgelopen maanden al regelmatig ingezet op intercontinentale vluchten naar o.a. Cancun, Rio de Janeiro, Barbados en Sjanghai maar ook op Europese bestemmingen als Nice, Malaga, Inverness en Helsinki. Door het toestel nu Europa, t.w. afwisselend Amsterdam en Londen als thuisbasis te geven kunnen de klanten voortaan tegen zeer competitieve prijzen een privé jet huren die intercontinentale vluchten kan uitvoeren.

Sven Noorlander, Commercieel Manager van F.C.A. : “Klanten vanuit West-Europa kunnen nu snel naar en van bijvoorbeeld Noord- en Zuid-Amerika vliegen omdat het toestel regelmatig en afwisselend aan beide kanten van de Atlantische Oceaan klaar staat om de privé vluchten uit te voeren, met als groot voordeel dat de lege voorvlieg- vluchten (z.g.n. empty-legs) niet meer gemaakt hoeven te worden, of het nu gaat om klanten die vanuit Europa naar Amerika willen vliegen of v.v. De totale vluchtkosten worden hiermede sterk verlaagd en zorgt dit er voor dat de klantprijzen een stuk scherper gemaakt kunnen worden als voorheen, wat naar verwachting zal resulteren in een verdere stijging van het aantal intercontinentale vluchten.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven Noorlander – Commercial Manager – First Class Aviation B.V.

First Class Aviation Gallery