Uitgelicht de Embraer Phenom 300

15 februari 2018 – De Phenom 300 wordt gebouwd door Embraer Executive Jets en is één van de populairste toestellen bij de klanten van First Class Aviation. Dit omdat het een elegant maar ook betaalbaar privé vliegtuig is met diverse unieke kwaliteiten om de passagiers een vliegervaring te geven in luxe en comfort om nooit meer te vergeten.

Enorme bagage capaciteit

De Phenom 300 heeft de meeste  bagagecapaciteit in zijn klasse met 2.15 m3. Dit houdt in dat er met gemak 8 tot 10 normale koffers aan boord kunnen plus nog eens bijvoorbeeld 4 golftassen. Daarnaast is het bagagecompartiment verwarmd en kunnen er ook pakken en jassen opgehangen worden zodat deze niet kreukelen.

Superieur comfort

Inclusief de piloten kunnen er 10 passagiers aan boord van de Phenom 300. De stoelindeling bestaat uit zes losse stoelen en een bank voor nog twee passagiers voorin het toestel. Verder beschikt de Phenom 300 over een volwaardig toilet achterin het toestel.

Bijzonderheden van de Phenom 300

De Phenom 300 verbruikt maar liefst 19% minder brandstof dan andere zogenaamde “light jets”. Dit zorgt voor minder vervuiling en maakt de Phenom 300 één van de groenste in zijn klasse. Het toestel kan vliegen op een hoogte van 15km en heeft een vliegbereik van 3.600km. Dit in combinatie met een ruime cabine en grote bagagecapaciteit maakt het een zeer comfortabel privé vliegtuig om je als passagier is stijl te laten vliegen.

Lees hier meer over de Embraer Phenom 300.

Informatie ontvangen?

Meer weten over het huren van een Phenom 300 of ander privévliegtuig? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery