Uniek cadeau: helikopter rondvlucht

14 maart 2019 – Cadeaus kopen: voor veel mensen blijft het een lastige opgave. Enerzijds wilt u natuurlijk een cadeau geven dat uniek is. Het geven van een standaard boekenbon is natuurlijk makkelijk, maar niet heel bijzonder. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling dat de ontvanger van het cadeau er blij mee is. Een keukenmachine voor iemand die niet van koken houdt, is bijvoorbeeld niet zo’n slimme keuze. Maar wat dan wel?

Een uniek cadeau

Wilt u een of meerdere van uw dierbaren blij maken met een uniek cadeau? Bijvoorbeeld ter ere van een trouwdag, jubileum of andere bijzondere gebeurtenis? Voor zo’n dag wilt u niet zomaar een cadeau geven, maar een origineel cadeau dat niet snel wordt vergeten. Wilt u verzekerd zijn van een uniek verassing? Geef een helikopter rondvlucht cadeau! Tijdens zo’n vlucht geniet uw dierbare van de meest geweldige uitzichten vanuit de lucht.

Helikopter rondvlucht

Het leuke aan een helikopter rondvlucht is dat u de omgeving op een totaal andere manier ziet dan normaal. Het is bijzondere ervaring om uw huis en woonplaats vanuit de lucht te zien. Van een afstand ziet alles er heel anders uit. Wanneer u goed kijkt, herkent u tijdens de vlucht uw eigen woonomgeving. Het winkelcentrum, de sportclub, uw eigen buurt en natuurlijk uw eigen huis.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij First Class Aviation is het mogelijk om een helikopter te huren. Hierbij verzorgen wij uw helikopter rondvlucht tot in de puntjes. Heeft u speciale wensen voor de uw helikoptervlucht? Geen probleem. Wij regelen het graag voor u! Doordat een helikopter op vrijwel elke locatie kan landen, zijn we hierin heel flexibel. Wilt u zowel langs uw huidige woonplaats vliegen, maar ook langs uw geboorteplaats of favoriete stad? Het is allemaal mogelijk.

Uw persoonlijke wensen

Om uw wensen voor een helikopter rondvlucht te bespreken, gaan we graag met u in gesprek. Nadat we samen met u de wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij aan de slag om uw helikopter rondvlucht tot in de puntjes te regelen. Wilt u meer weten over onze diensten? Voel u vrij om contact met ons op te nemen. We helpen u graag met het creëren van een unieke ervaring. Een ervaring die uw dierbaren nooit meer zullen vergeten!

First Class Aviation Gallery