Hoe kan ik veilig vliegen tijdens de coronacrisis?

8 mei 2020 – Vanwege de coronacrisis is veilig reizen een flinke uitdaging geworden. Dit heeft te maken met twee belangrijke gevolgen. Enerzijds zijn er minder vluchten en is het dus lastig om een vliegticket te bemachtigen waarmee u naar uw bestemming kunt vliegen. Anderzijds wilt u ook geen risico’s nemen, uw gezondheid is namelijk belangrijker dan de reis die u moet maken. Op een druk vliegveld of in een volle cabine is de kans op besmetting met het coronavirus echter aanzienlijk. Hoe kunt u ondanks deze lastige situatie toch uw bestemming bereiken op een veilige manier? First Class Aviation helpt u graag bij het vinden van een oplossing, zelfs in deze moeilijke corona tijden.

Mogelijkheden om te reizen tijdens de coronacrisis

Hoewel de coronacrisis het dagelijks leven op veel gebieden heeft veranderd, blijven sommige dingen gewoon hetzelfde. Als het voor uw werk belangrijk is dat u blijft reizen, dan kunt u hier niet altijd onderuit komen. Kiezen tussen gezondheid en verplichtingen is altijd lastig en het is begrijpelijk dat u op zoek gaat naar een oplossing waarbij u zonder gevaar voor uw gezondheid gewoon uw werk kunt blijven uitvoeren. Een privé jet biedt dan uitkomst. Niet alleen vermijdt u de drukke luchthavens, u hoeft uw vlucht niet te delen met honderden andere passagiers. U vliegt alleen of met uw eigen gezelschap en zelfs gebieden waar lijnvluchten geannuleerd zijn, zijn via deze weg nog toegankelijk.

Privévlucht boeken

Bij First Class Aviation boekt u een privévlucht waarmee u alle risicovolle momenten die een normale lijnvlucht met zich meebrengt vermijdt. We vliegen vanaf kleine terminals, zodat u niet direct in aanraking komt met andere passagiers. Al het noodzakelijke contact verloopt volledig volgens de richtlijnen die zijn opgesteld. Wilt u meer weten over de maatregelen die First Class Aviation heeft getroffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u hier graag meer over. Of u nu moet reizen in verband met werk gerelateerde zaken of omdat u uw vakantie niet om kunt boeken; met First Class Aviation is het mogelijk.

Veilig vliegen met First Class Aviation

Veilig vliegen staat bij ons voorop. We houden hierbij rekening met de geldende richtlijnen omtrent het coronavirus en uw persoonlijke wensen. Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 40 235 04 50 om de mogelijkheden te bespreken. Juist in deze moeilijke tijden staan wij voor u klaar en denken we met u mee over een oplossing waar u zich prettig bij voelt.

First Class Aviation Gallery