Vlieg veilig en snel met een private jet

21 juni 2022 – Dat tijd kostbaar is weet u natuurlijk als geen ander. U wilt dus zo min mogelijk tijd verspillen aan het reizen en veilig en snel met een private jet op uw bestemming aankomen. Logisch natuurlijk, met een lijndienst voor een zakenlunch naar bijvoorbeeld Milaan kost al gauw de halve dag en natuurlijk kan vergaderd worden aan boord van de Thalys naar Parijs maar een private jet of zelfs een helikopter huren voor de korte afstanden is natuurlijk een stuk comfortabeler en gemakkelijker. Zo heeft gegarandeerd genoeg beenruimte, kunt u de meeting nog even rustig doorspreken aan boord, hoeft u nergens aan te sluiten in een wachtrij en de vlucht vertrekt wanneer dat u het beste uitkomt.

Een private jet biedt uitkomst in de chaos op een luchthaven als Schiphol

U heeft inmiddels vast en zeker ontdekt dat reizen met een lijndienst een uitdaging kan zijn. De rijen op luchthavens als Schiphol zijn inmiddels niet meer te overzien en de vluchten worden vaker gecanceld dan menigeen lief is, om over de chaos bij de douane nog maar te zwijgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen hun heil bij een private jet zoeken. Een private jet biedt uitkomst in de chaos op een luchthaven zoals Schiphol.

Private jet of Helikopter huren

Bij First class Aviation kunt u zowel een private jet als een helikopter huren om u veilig en snel te kunnen verplaatsen naar welke willekeurige bestemming dan ook. U bent niet afhankelijk van lijndiensten die misschien helemaal niet gaan. U kunt zelf u vertrektijden aangeven en daarnaast bieden wij nog tal van andere vip services aan. U kunt u business trip inrichten zoals het voor u het beste uitkomt. Wist u dat u voor de korte afstanden zelfs een helikopter kunt huren. Zo kunt u files ontwijken en heeft alle gewenste vrijheid.

Zakelijk reizen met First class Aviation

Bij First Class Aviation beschikken we over een vloot van verschillende vliegtuigen zodat we voor iedere business trip de passende private jet kunnen bieden. We vliegen vanaf kleine terminals waarbij u niet met andere passagiers in aanraking komt. U bepaalt zelf de vertrektijden en wij zorgen ervoor dat u volledig ontspannen op plaats van bestemming aan komt. U kunt een vlucht met een private jet zo luxe en comfortabel maken als u zelf wilt.  Heeft u interesse in het huren van een private jet of helikopter voor uw volgende trip? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt aan de operator uw wensen duidelijk maken waarna wij een passende reis voor u zullen samenstellen. Compleet met verschillende VIP-services en catering indien gewenst. Voor u het weet vliegt u veilig en snel met een private jet naar uw volgende bestemming.

First Class Aviation Gallery