Vliegen met een privé jet: uw vragen beantwoord

Misschien heeft u van uw familie of vrienden talloze verhalen gehoord over hoe heerlijk het is om met een privé jet te vliegen, maar heeft u dit zelf nog nooit gedaan. Dan is natuurlijk ook niet verwonderlijk dat u misschien nog wat vragen heeft. Daarom proberen wij in dit blog zo veel mogelijk van uw vragen, over het vliegen met een privé jet, te beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van het vliegen met een privé jet?

Misschien heeft u uw vrienden of familie wel eens gevraagd wat de voordelen van het vliegen met een privé jet ten opzichte van businessclass of first class aan boord van een lijndienst zijn. Waarschijnlijk heeft u toen als antwoord gekregen dat het pure luxe is. En dat klopt! Er zijn echter nog een aantal andere voordelen van het vliegen met een privé jet te benomen. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • U bespaart aanzienlijk in tijd

Bedenk maar eens hoe lang van te voren u voor uw laatste commerciële vlucht aanwezig moest zijn. Hoogstwaarschijnlijk was dat 2 á 3 uur. Bij een privé jet is dit 15 minuten

  • U beheert uw eigen vliegschema

Met een privé jet bent u degene die bepaalt wanneer en vanaf waar er gevlogen wordt. Bij boeking geeft u aan waar u zich bevindt en hoe laat u graag wilt reizen. De medewerkers van First Class Aviation zullen met u meedenken wat de best mogelijke optie is.

  • Vlieg naar meer bestemmingen

Luchtvaartmaatschappijen zijn genoodzaakt gebruik te maken van grotere, internationale luchthavens. Privé jets kunnen echter ook op kleine en luchthavens dichter bij uw bestemming landen. Ook dit draagt natuurlijk bij aan een veel kortere reistijd.

  • Vip diensten

Niet alleen aan boord wordt u volledig in de watten gelegd. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van tallozen vip diensten. Hierbij kunt u denken aan een klaarstaande chauffeur na aankomst met uw privé jet, hotelreserveringen en luxe transfers eventueel per helikopter vanaf de luchthaven naar uw eindbestemming.

Als ik met een privé jet vlieg, word ik dan op de luchthaven door iemand ontvangen?

Als u gaat vliegen met een privé jet wordt u bij vertrek vanuit Nederland of België ontvangen door een medewerker van First Class Aviation, samen met één van de piloten die u naar het toestel zal begeleiden. Voor de terugvlucht, alsook bij een vertrek vanuit een ander land, zal één van de piloten u begeleiden.

Kan ik de vertrektijd van de privé vlucht zomaar aanpassen?

Bij privé vliegen draait alles om flexibiliteit, dus mocht het nodig zijn om de vertrektijd te wijzigen, dan is dit over het algemeen geen probleem. Graag vernemen we dit wel zo spoedig als mogelijk omdat er dan nieuwe Air Traffic Control en luchthaven slots aangevraagd moeten worden, die overeenkomen met de nieuwe gewenste vertrektijd.

Neem contact met ons op

Staat uw vraag er in dit blog niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en eventueel kunnen wij u voorzien van advies. Waar nodig sturen wij u binnen 24 uur een prijsindicatie of offerte.

First Class Aviation Gallery