Vliegreis naar Italië maken

15 september 2020 – Wilt u binnenkort een vliegreis naar Italië maken? Een weekendje weg met uw man of vrouw, een uitgebreide vakantie met vrienden of een korte reis met een zakenrelatie? Er zijn genoeg dingen in Italië te doen en het is dan ook niet vreemd dat dit een van de populairste vakantielanden van Europa is. Wanneer u naar Italië gaat vliegen kunt u uiteraard kiezen voor een lijnvlucht, maar dan bent u wel gebonden aan een hoop beperkingen. Een alternatief is het huren van een vliegtuig. In dit artikel leest u meer over de mooiste bestemmingen in Italië en de voordelen van vliegen met een privé vliegtuig.

Vliegreis naar bestemming in Italië

Of je nu voor een stedentrip of uitgebreide vakantie naar Italië vliegt; in Milaan, Bergamo, Rome en Turijn is genoeg te doen. De mode in Milaan, de rust in Bergamo, de cultuur in Rome en Turijn leent zich prima voor fietstochten door de bijzondere omgeving. Die bijzondere omgeving is overigens op meer plekken in Italië te vinden. Denk aan het Gardameer, omringd door gezellige dorpen, fraaie bergen, diepe valleien en heerlijke wijngaarden. Ook Zuid-Tirol is een populaire bestemming in Italië, vanwege de prachtige natuur. Voor een culinaire trip kunnen we Bologna aanraden, hier valt zeker op het gebied van lekker eten veel te ontdekken.

Vlucht naar wens

Lijkt het u wat om naar een van de bovenstaande bestemmingen in Italië te vliegen, of heeft u misschien een andere bestemming in gedachte? Geen probleem, met een privé vliegtuig stijgt en landt u op een luchthaven naar wens. U bent niet gebonden aan vaste vliegschema’s van de grote operators en met kleine toestellen kunt u ook op luchthavens met beperkte infrastructuur landen. Zo kunt u direct naar een luchthaven in de buurt van uw eindbestemming vliegen en is een lange autoreis vanaf het vliegveld niet nodig. Een privé reis wordt volledig naar uw wens ingericht. Het soort toestel, de vertrektijd en eventuele VIP-diensten zijn allemaal mogelijk.

Vlieg met First Class Aviation

First Class Aviation beschikt over een vloot met diverse toestellen, zodat we altijd een passend toestel voor uw vliegreis naar Italië kunnen aanbieden. Onze specialisten bespreken graag met u wat uw wensen zijn zodat de vlucht volledig op maat wordt gemaakt. Er wordt een plan gemaakt met luchthavens, vertrektijden, catering en de mate van luxe naar uw wens. De mogelijkheden om uw groepsreis uniek en succesvol te maken zijn eindeloos en we vertellen u graag over alle toepassingen en opties wanneer u kiest voor de prettige service van First Class Aviation.

First Class Aviation Gallery