Een vliegreis naar Wenen tijdens mijn stedentrip

9 februari 2021 – Bent u van plan een vliegreis naar Wenen te maken? Misschien als citytrip met uw partner of als wat langere vakantie, waarbij u ook de countryside rondom Wenen gaat ontdekken? Wenen wordt door velen gezien als één van de mooiste steden van Europa. De stad is chic, mondaine, heeft stijl en flair en staat vol met bezienswaardigheden. Veel mensen komen hier dan ook regelmatig terug om te genieten van deze prachtige stad.

Eén van de mooiste steden van Europa

Wenen wordt, zoals aangegeven, door veel mensen gezien als één van de mooiste steden van Europa. De stad heeft een imposant cultureel aanbod, prachtige architectuur en draagt daarbij nog steeds de flair van lang vervlogen tijden uit. Voeg dat samen met bezienswaardigheden als Schloss Schönbrunn, de Hofburg, de Spaanse Hofreitschule en de Weense gezelligheid in de traditionele Heurigen en koffiehuizen en het recept voor de ultieme stedentrip is compleet. Verblijf daarbij in één van de mooiste designhotels die deze fantastische stad rijk is en het liefste vliegt u hier ieder weekend naar toe.

Vliegreis naar Wenen tijdens uw stedentrip

Wenen staat bij veel mensen bovenaan de bucketlist. Natuurlijk kunt u voor een vliegreis naar Wenen kiezen voor een lijnvlucht. Deze worden door verschillende airlines aangeboden. Met een lijnvlucht bent u echter wel een stuk beperkter dan wanneer u kiest voor het huren van een privé vliegtuig. Daarbij komt dat u op deze manier uw reis volledig zelf vorm kunt geven. Zo wordt de stedentrip volledig naar wens ingericht.

Stedentrip of vakantie naar wens

Een vliegtuig huren voor een stedentrip of een vakantie is waarschijnlijk niet iets wat u regelmatig doet. Wij kunnen u echter verzekeren dat u na uw eerste privé vlucht nooit meer anders wilt reizen. Met de privé jets van First Class Aviation vliegt u naar Wenen op het door u gewenste tijdstip. We kunnen zowel op grote als kleinere vliegvelden stijgen en landen, iets wat de grote luchtvaartmaatschappijen niet kunnen. Daarbij wordt u tijdens de vliegreis naar Wenen volledig door ons personeel in de watten gelegd. We kunnen de catering volledig afstemmen op uw wensen, we zorgen ervoor dat bij aankomst, en indien gewenst ook bij vertrek, een chauffeur voor u klaar staat en daarnaast bieden we nog een heel scala aan vip diensten aan om uw vliegreis naar Wenen zo aangenaam mogelijk te maken.

Een volledig verzorgde vlucht met First Class Aviation

Bij First Class Aviation beschikken we over een vloot met verschillende toestellen zodat we voor iedere gewenste trip het juiste vliegtuig kunnen bieden. Het enige wat u hoeft te doen, is aan onze specialisten uw wensen kenbaar te maken en wij verzorgen uw trip van A naar B geheel naar wens.

First Class Aviation Gallery