Vraag naar privévluchten voor de zomer van 2021 neemt toe

28 april 2021 – Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat de vraag naar privévluchten voor de zomer van 2021 toe neemt. Veel reizigers zien het immers nog niet zitten om met honderden andere passagiers in een vliegtuig te stappen. Zeker nu half Europa nog steeds te lijden heeft onder het corona virus willen veel mensen geen enkel risico nemen. Toch zijn de meesten van ons inmiddels wel toe aan een welverdiende vakantie. Een privévlucht is dan natuurlijk een prima alternatief.

Zorgeloos en ontspannen met een privévlucht op zomervakantie in 2021

Privévluchten zijn ideaal als u zorgeloos en ontspannen op zomervakantie wilt gaan. Doordat u met een privévlucht zelf aan kunt geven wanneer u wilt vertrekken, bent u met deze manier van reizen niet afhankelijk van vastgestelde vertrektijden. Daarnaast bent u er altijd zeker van dat uw vlucht doorgaat iets wat in de huidige tijd bij charter- en lijnvluchten vaak niet vanzelfsprekend is. Een ander voordeel is dat u niet in de rij hoeft te staan op Schiphol met het risico dat andere mensen niet voldoende afstand houden. 15 minuten voor vertrek komt u aan op de luchthaven en terwijl u nog even geniet van een aperitief, wordt uw bagage aan boord gebracht. Als u kiest voor een privévlucht wordt uw reis tot in de puntjes verzorgd.

Na één keer een privéjet gehuurd te hebben wilt u nooit meer anders

Populaire privé jet bestemmingen voor de zomer zijn bijvoorbeeld Ibiza, de Côte d’Ázur en Monaco, capri, Santorini of Marmaris. First Class Aviation staat stand-by om u naar een van deze bestemmingen of een ander vakantieoord te vliegen. Doordat privéjets op veel kleinere vliegvelden in de buurt van uw bestemming kunnen landen, bent u nooit meer reistijd kwijt dan strikt noodzakelijk en heeft u niet te maken met eindeloze transfers op plaats van bestemming. Wist u dat we indien gewenst zelfs een aanvullende transfer per helikopter voor u kunnen regelen? Zo kunt u snel en zorgeloos op uw eindbestemming geraken.

Laat uw privévlucht deze zomer verzorgen door First Class Aviation

Bij First Class Aviation beschikken we over een vloot van verschillende vliegtuigen zodat we voor iedere privévlucht het passende toestel kunnen bieden. We vliegen vanaf kleine terminals en zorgen ervoor dat u volledig ontspannen op plaats van bestemming aan komt. U kunt een privévlucht zo luxe en comfortabel maken als u zelf wilt. Dit kan indien gewenst compleet met verschillende VIP- en catering services.

Heeft u ook interesse in privévluchten voor de zomer?

Heeft u ook interesse in privévluchten voor de zomer? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons formulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om eventuele wensen te bespreken waarna u van ons een prijsindicatie of een offerte ontvangt. Daarnaast kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op telefoonnummer: 040 235 04 50.

First Class Aviation Gallery