Waar kan ik op vakantie deze zomer?

19 april 2021 – Wilt u deze zomer nog met een privé jet op vakantie gaan, maar heeft u nog geen bestemming gekozen? De huidige situatie maakt een uitdaging een vakantie te plannen. Het is iets wat de meeste mensen dagelijks bezighoudt. Kan ik nu al boeken of is het beter nog even te wachten? Wat is de situatie op plaats van bestemming? Het zijn allemaal vragen waar we maar weinig antwoorden op hebben of krijgen.

Waar kan ik deze zomervakantie terecht?

Toch zijn er een aantal bestemmingen die naar alle waarschijnlijkheid de deuren gaan openen voor toeristen de komende tijd. Hoewel de regels, gezien de actuele situatie flink aan veranderingen onderhevig zijn, gaat het er naar uit zien dat vakantie vieren deze zomer op deze bestemmingen zeker gaat lukken. Check voor vertrek echter wel altijd de site Nederland wereldwijd. De regels en quarantaine bepalingen kunnen van dag tot dag verschillen en hoewel u er met een privé vlucht zeker van kunt zijn dat deze vertrekt kan de situatie ter plaatse bepalend zijn of u hier terecht kunt.

Portugal / Algarve

Op het moment van schrijven heeft Portugal het laagste aantal besmettingen van Europa. Langzaam maar zeker worden er versoepelingen doorgevoerd en de verwachting is zeker dat er een normaal zomerseizoen gedraaid kan worden. Vila Vita Parc en Vila Joya in de Algarve zijn dan ook zeker bestemmingen om over na te denken voor deze zomer. Hier wordt u heerlijk in de watten gelegd en kunt u genieten van een welverdiende vakantie.

Monaco

Monaco is ook één van de bestemmingen waar u naar toe kunt op vakantie deze zomer. Vlieg bijvoorbeeld met één van onze privéjets met uw gezin naar Nice en vervolgens met een helikopter door naar uw hotel in Monaco. Buiten dat dit een hele veilige manier van reizen is, is dit natuurlijk ook een heerlijke bestemming.

Amalfikust en capri

De Amalfikust en het heerlijke eiland Capri zijn natuurlijk ook top bestemmingen voor deze zomer. De Amalfikust staat natuurlijk niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. U kunt in Sorrento een boot huren en de oversteek naar Capri maken waar u heerlijk kunt genieten van al het moois wat dit eiland te bieden heeft. Daarnaast kunt u dagelijks uitstapjes maken en vanaf het water genieten van de prachtige Amalfikust. Als dat geen heerlijke zomer wordt.

Kroatië

Kroatië is de laatste bestemming op onze lijst. Ook hier lijkt het qua besmettingen de goede kant op te gaan. Als u houdt van prachtige natuurparken, oude middeleeuwse stadje en beeldschone zandstranden is deze bestemming de absolute place to be deze zomer. U kunt met één van onze privévliegtuigen in alle rust en luxe naar Dubrovnik vliegen. Eenmaal daar aangekomen kunt u dagtripjes maken, een boot huren en langs de kust in richting van de Kornati eilanden varen. Mocht u meer voelen voor een roadtrip is een auto met (of zonder) chauffeur natuurlijk ook een optie.

First Class Aviation Gallery