Wat voor catering is er aan boord van een privé jet?

Een fris bubbeltje of een lekkere bruschetta met tapenade. Heerlijke versnaperingen zijn onmisbaar en we serveren deze dan ook maar al te graag aan u wanneer u vliegt met één van onze toestellen. Tijdens uw vlucht zal First Class Aviation u niks tekort laten komen wanneer het gaat om lekker eten en smakelijke dorstlessers. Zeker niet wanneer u bij ons kiest voor de ongekende luxe van een privé vlucht naar uw bestemming. Wij snappen als geen ander dat het fijn is om voorafgaand uw reis met een privé toestel te weten wat voor catering u aan boord kunt verwachten van ons. Lees daarom hier meer erover!

Een diverse catering op een privé jet

Afhankelijk van uw vluchttijden geniet u bij ons van een ontbijt, lunch en/of diner. Wanneer u weinig tot geen honger heeft, heeft u ook graag de optie om een kleine snack te nuttigen. Tijdens een privé vlucht bij First Class Aviation is dit allemaal mogelijk, maar wat krijgt u in de letterlijke zin eigenlijk allemaal op uw bordje?

Ontbijt

Een goed begin van de dag is het halve werk. Qua ontbijt heeft u daarom ruim de keus uit verschillende producten zoals kwark en/of yoghurt, granen maar ook vers fruit. Verder zijn er harde of zachte broodjes en croissantjes aan boord en kiest u uit divers beleg zoals jam, pindakaas of zoetigheid. Ook serveren we zowel koude als warme dranken zoals jus d’orange en koffie of thee.

Lunch

Qua lunch kiest u voor een heerlijk belegde sandwich of een vers bereide soep. De sandwiches zijn belegd met bijvoorbeeld kaas, kip, carpaccio of tonijn en zalm. De meeste sandwiches worden daarnaast nog heerlijk afgewerkt met rode ui, komkommer, tomaat of ei. De vers gemaakte soep kan per dag verschillen. Zo is er voor ieder wat wils. Neem daar een frisje of warme drank bij en u heeft een zalige lunch.

Diner

Wat betreft diner wordt de maaltijd compleet afgesteld op uw behoeften. U kiest in de meeste gevallen uit een basismaaltijd van aardappel, frietjes, gemengde groenten, kip, vlees of vis. Daaromheen zijn er verschillende opties voor sauzen, toppings en bijgerechten zoals een salade. Maak uw diner af met een fris wijntje of een koud biertje.

Snacks

Heeft u geen erge honger, maar wel een stille trek? Neem dan een kleine snack. U kiest daarbij uit o.a. canapés, chocolade bars, chips of nootjes en/of vers fruit. Welk moment van de dag het ook mag zijn, met zowel zoete als hartige snacks voldoet u altijd aan uw verlangen.

Speciale catering bestellen aan boord

Voorkeuren voor een speciale catering, is voor First Class Aviation ook geen probleem. Aangezien er op de meeste luchthavens cateringbedrijven zijn, is er altijd wel aan uw wensen te voldoen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om bij nabijgelegen restaurants of hotels maaltijden of dranken af te halen. Op die manier kiest u altijd een maaltijd en/of drankje waar u op dat moment zin in heeft. Met de service van First Class Aviation komt u nooit iets te kort.

Kies het juiste toestel voor uw gewenste service

De VIP-catering van een privé toestel is per type verschillend. Zo bestaat de catering van onze very light-jets alleen uit diverse snacks. Bij onze light-jets en midsize-jets is de keuze al iets ruimer doordat er naast snacks ook koude catering wordt geserveerd zoals ontbijt en lunch. De heavy-jets van First Class Aviation beschikken meestal over een volledig arrangement waarin ook warme maaltijden worden geserveerd. Wél hebben alle privé toestellen een ‘open bar’ waarbij u te allen tijde diverse dranken haalt. Kies daarom voorafgaand uw vlucht de juiste privé jet passend bij uw wensen. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website.

First Class Aviation Gallery