5 bijzondere locaties voor een trouwfeest

22 april 2022 – Bij locaties voor een trouwfeest denken de meeste stellen vaak aan een locatie in Nederland. Logisch want het moet natuurlijk voor iedereen bereikbaar zijn. Toch is er langzaam maar zeker een trend gaande om een trouwfeest in het buitenland te geven. Zeker nu blijkt dat een privé jet huren helemaal zo duur niet is als de meeste mensen in eerste instantie dachten komt een bijzondere locatie voor een trouwfeest steeds meer in het vizier. In deze blog zetten wij daarom 5 bijzondere locaties voor een trouwfeest op een rijtje. We brengen hierbij bestemmingen onder uw aandacht waar u in eerste instantie misschien nog nooit bij stil gestaan hebt!  Wat ons betreft kunt u letterlijk alle kanten op. Ook is het mogelijk om een fotoshoot in en rondom de privé jet te doen.

Een trouwfeest op Ibiza

Ibiza is hot! Zeker als u op zoek bent naar een locatie om een bohemian wedding te organiseren dan is this the place to be. Ibiza staat bekend om de laid back atmosfeer en het is dan ook niet verwonderlijk dat hier de meest fantastische trouwfeesten kunnen worden georganiseerd. Het eiland staat bol van de prachtige locaties aan het water, het is er zo goed als altijd mooi weer, het is er romantisch en luxe en bovenal is het in een aantal uurtjes vliegen te bereiken.

Bijzondere locaties in Italië

Italië is toch wel echt een van de mooiste en meest romantische locaties om een trouwfeest te organiseren. Dan hebben we het natuurlijk niet over Venetië, Rome of één van de andere bekende steden maar over Toscane, Puglia, of Umbrië. Aangezien het hier zo goed als altijd mooi weer is, kan het trouwfeest heerlijk buiten gegeven worden.

Een magische feestlocatie

De locatie voor een trouwfeest die zeker niet mag ontbreken op deze lijst is IJsland. Het is misschien niet de eerste locatie waar u aan zult denken maar IJsland heeft iets magisch. Geeft u uw trouwfeest in de zomer dan gaat de zon niet onder. Neem maar van ons aan dat dat een hele speciale ervaring is voor uw gasten. Besluit u echter om hier in de winter een trouwfeest te organiseren dan is de kans op noorderlicht natuurlijk aanzienlijk. Magischer kan een trouwfeest natuurlijk niet verlopen.

Een feestlocatie op het water

Een huwelijksfeest op een cruiseschip of een jacht is natuurlijk subliem. U wordt omringd met een panoramisch uitzicht over de blauwe zee in combinatie met hoge service, kwaliteit en luxe. Voeg daar prachtig weer aan toe en het feest is al geslaagd voordat het maar begonnen is.

Een trouwfeest aan het strand

Wist u dat er in de Algarve van Portugal diverse fantastische locaties te vinden zijn om een spetterend trouwfeest te geven? Een trouwfeest aan het strand staat bij veel stellen hoog op het verlanglijstje. Lekker de voetjes in het zand omgeven door pure luxe. Wie wil nou niet een bruiloft tussen de palmbomen?

Vraag direct een offerte of prijsindicatie aan

Het mooie aan al deze bestemmingen is dat ze met een paar uurtjes vliegen te bereiken zijn. Wij kunnen u en uw gezelschap door middel van een privé jet snel en comfortabel op plaats van bestemming brengen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vul het offerteformulier in en geef hierbij uw wensen aan. Wij sturen u binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe.

First Class Aviation Gallery