Privé jet fotoshoot of videoclip

Heeft u altijd al eens een fotoshoot in een unieke setting willen laten maken? Een fotoshoot in een privé jet levert bijzondere plaatjes op die ongetwijfeld goed zullen scoren op social media of als reclamecampagne. Een onvergetelijke fotoshoot in en om een privé jet met uw beste vrienden, of een professionele shoot voor uw bedrijf, brand of product; met de service van First Class Aviation worden u wensen gerealiseerd. Wij stellen onze privé jets beschikbaar voor het opnemen van een videoclip of het laten maken van een fotoshoot. Ontdek de mogelijkheden en de spelregels op deze pagina.

De spelregels

  • Prijs van €2.500,- excl. btw.
  • U krijgt twee uur de tijd, meer tijd is mogelijk in overleg.
  • Er is ruimte voor maximaal vier personen. Meer personen is mogelijk in overleg.
  • Foto’s en opnames vinden plaats in en om de privé jet.
  • Wordt eens in de drie maanden georganiseerd, of bij vier aanvragen op één dag.
  • Het type toestel is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Speciale wensen en maatwerk zijn mogelijk in overleg.

Privé jet fotoshoot

Met een green screen wordt het mogelijk gemaakt om fraaie fotoshoots te laten maken, terwijl u gewoon in een fotostudio staat. Toch is er nog steeds veel vraag naar fotoshoots met een authentiek resultaat. Uw foto’s moeten niet alleen echt lijken, ze moeten echt zijn! Wanneer u een fotoshoot wilt laten maken in en om een privé jet, wilt u dus ook een echte privé jet kunnen gebruiken voor het beste resultaat. Met de service van First Class Aviation is het mogelijk om een fotoshoot rond een van onze privé jets te laten maken. Onze privé jets worden zorgvuldig onderhouden en zijn daardoor in perfecte conditie; ideaal voor een professionele fotoshoot. Voor een prijs van €2.500,- (excl. btw) krijgt u twee uur de tijd om met maximaal vier personen in en om de privé jet te poseren. Het type toestel dat we ter beschikking stellen is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vloot.

Privé jet videoclip

Wanneer u een videoclip rond een privé jet wilt opnemen, wilt u graag de volledige vrijheid krijgen. Bij First Class Aviation kunt u opnames maken in en om het toestel. Wilt u een videoclip opnemen voor een music video of commercial? Met onze luxe privé jets neemt u een unieke videoclip op waarin de acteur of artiest zal schitteren. Heeft u speciale wensen of ideeën voor het opnemen van uw videoclip? Maatwerk is altijd mogelijk, we bespreken uw ideeën en denken mee over een passende oplossing.

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u een fotoshoot laten maken bij een privé jet, of overweegt u een videoclip in een privé jet op te nemen? First Class Aviation organiseert eens in de drie maanden een dag waarop u gebruik kunt maken van deze service. Neem contact met ons op om de datum en uw wensen te bespreken.

First Class Aviation Gallery