Romantisch weekend weg

26 oktober 2018 – Er is niks fijner dan je geliefde verwennen. Heeft u er al wel eens aan gedacht om hem of haar als verrassing mee te nemen voor een romantisch weekend weg? Ze bent u een weekend lekker samen en hoeft u zich even geen zorgen te maken over de dagelijkse sleur. Een romantisch moment wat in het teken staat van samen genieten. Om zo’n verassingstrip extra speciaal te maken kunt u ervoor kiezen om een privé jet te huren. Zo vliegt u in stijl naar uw eindbestemming.

Top bestemmingen voor een romantisch weekend weg

Om de keuze wat makkelijker te maken voor u, hebben wij een aantal topbestemmingen voor een romantisch weekend weg op een rijtje gezet:

  • Parijs. L’amour. Parijs is de stad van de liefde, dus deze bestemming is altijd geschikt wanneer u een romantisch weekendje weg boekt. Geniet van de prachtige Parijse architectuur terwijl u ontbijt op een sfeervol pleintje in de stad. Terwijl de croissants en baguettes aan het verteren zijn loopt u over de Champs-Élysées, bezoekt u de Notre Dame en bekijkt u het Louvre museum. ’s Avonds beleeft u het ultieme romantische moment wanneer de Eiffeltoren in lichtjes gehuld ontstoken wordt tegen de zwarte nachtlucht.
  • Londen. Londen is een stad die bruist van de bezienswaardigheden voor een romantisch weekend weg. Wandel over de Tower Bridge en maak vervolgens een vaart over de Theems terwijl je een romantische lunch benut. De middag kunt u vullen met bezoeken aan talloze museums waarna u ’s avonds een West End musical bijwoont. De volgende ochtend begint u de dag natuurlijk met een heerlijk full English breakfast, compleet met witte bonen in tomatensaus (of zoals de Engelsen zeggen: baked beans). Om de rest van de dag heerlijk cultuur te snuiven. U kunt er ook voor kiezen om samen te gaan winkelen in Oxford Street.
  • Ibiza. Ibiza staat bekend als het feesteiland vol met clubs. Echter heeft dit Spaanse eiland ook een rijke geschiedenis en cultuur, waardoor het een prima bestemming is voor een romantisch weekendje weg. Ibiza stad is omringt door hoge stadmuren die vroeger diende als bescherming tegen veroveraars. In de stad zelf vindt u pijlen die u kunt volgen om zo een tour door de geschiedenis van de stad te krijgen. Tevens staat Ibiza in het teken van vrijheid, waardoor een groot deel van de bevolking hippie is. Deze organiseren leuke hippiemarkten op verschillende locaties. Perfect voor een romantisch weekendje.

Natuurlijk zijn er nog talloze andere bestemmingen die geschikt zijn voor romantiek. Het belangrijkste is dat u lekker samen bent en kunt genieten van een weekend rust en cultuur. Even geen zorgen en alleen oog voor elkaar. Dat zal elke relatie goed doen.

First Class Aviation Gallery