De leukste steden voor een stedentrip in het voorjaar

8 april 2019 – Het voorjaar is inmiddels echt begonnen. De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen worden langzamerhand steeds aangenamer. De afgelopen weken konden we al genieten van die heerlijke voorjaarzon. Een gezellig dagje weg of een terrasje pakken in de buurt is dan ideaal. Tevens is het voorjaar ook het perfecte moment om een stedentrip te maken. Er is meer kans op zon en de temperaturen zijn een stuk fijner dan in de winter. We hebben de leukste streden voor een stedentrip in het voorjaar op een rij gezet:

Barcelona

Wilt u een stedentrip combineren met zon, zee en stand? Dan is Barcelona dé bestemming voor een stedentrip in het voorjaar. Je vindt er niet alleen diverse culturele hoogtepunten, maar je geniet er ook van de heerlijke Spaanse keuken. Het fijne aan de stad Barcelona is dat u niet perse de hele tijd in de stad hoeft te blijven. Heeft u zich om even te ontspannen? Kies voor een hotel aan het strand en laat u lekker in de watten leggen.

Lissabon

Het mag in Nederland dan wel Lente zijn, maar op de echte zomerse temperaturen moeten we nog even wachten. Wilt u toch genieten van zomers weer? Vlieg naar Lissabon om daar een paar dagen cultuur te snuiven en de Portugese keuken te ontdekken. Lissabon ligt in het zuidelijkste puntje van Europa en dat klinkt misschien ver weg. Toch valt dat reuze mee. Met het vliegtuig bent u er binnen 3 uur. Maar daar komt toch nog wachttijd bij? Bij een reguliere vlucht klopt dat inderdaad. Boekt u een privé vliegtuig, dan hoeft u geen rekening te houden met deze extra reistijd. De piloten van First Class Aviation brengen u rechtstreeks naar de plek van bestemming, terwijl u onderweg geniet van luxe en comfort. Een prettig begin van uw stedentrip!

Parijs

Blijft u liever iets dichterbij huis, maar wilt u wel een van de populairste wereldsteden bezoeken? Een stedentrip Parijs leent zich daar perfect voor. Het is een heerlijke plek voor een stedentrip in het voorjaar. Geniet in de ochtend van een Frans ontbijt op het dakterras van uw hotel, waarna u de hele middag de tijd heeft om deze prachtige stad te verkennen. Vanuit Nederland is Parijs goed te bereiken. Een optie is om er met de trein heen te reizen, maar dat kost relatief veel tijd. Een snellere en comfortabele optie is het huren van een privé jet. Tijdens de vlucht geniet u van luxe en een prachtig uitzicht en binnen de kortste tijd staat u in het hart van Parijs!

First Class Aviation Gallery