Vliegen als een VIP? Dat kan!

13 januari 2021 – Wilt u uw privévlucht naar een hoger niveau tillen? Bij First Class Aviation kunt u vliegen als een VIP. U hoeft nergens naar om te kijken. Een zakenreis naar Milaan? Of een vakantie naar Venetië? Wij vliegen u naar ieder gewenste locatie en verzorgen uw vlucht van top tot teen. First Class Aviation neemt graag deze zorgen uit handen. Een greep uit onze verschillende VIP diensten lichten wij hieronder nader toe en vertellen we hoe u uw VIP vlucht kunt boeken.

Welke diensten vallen onder de VIP?

First Class Aviation heeft een rijk scala aan VIP diensten. Zo kunt u ervoor kiezen uw VIP behandeling compleet te maken met het inschakelen van een klaarstaande chauffeur. Wanneer u op de plaats van bestemming bent aangekomen dan staat een chauffeur u al op te wachten om u naar de eindbestemming te brengen. Geen stress of zorgen, de professionele chauffeur zal u veilig en zorgeloos vervoeren. Een andere VIP dienst is de catering. U kunt de cateringservice tijdens uw vlucht geheel naar eigen smaak en wens samenstellen. U bepaalt wat de catering aan boord serveert. Van kleine aperitiefjes tot aan een volledig diner; niks is te gek. Gaat u op zakenreis? Ook dan kunnen u en uw gasten genieten van de VIP service. Indien gewenst, kunnen wij geheel in de huisstijl van uw bedrijf de jet inrichten. Denk aan het aanbrengen van stickers met uw bedrijfslogo erop of een logo op de hoofdsteunen van de stoelen. Daarnaast is het ook mogelijk om als VIP naar een sportevenement zoals een Formule 1 race te gaan. Gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Naar wens samen te stellen

U kunt een VIP arrangement naar eigen wens samenstellen. Van een klein scala aan diensten tot aan het meest uitgebreide en verzorgde arrangement; we laten dit helemaal aan u over. Alle privéjets van First Class Aviation vertrekken altijd onder begeleiding van één van de medewerkers. Tevens is het mogelijk om een medewerker met u mee te laten vliegen. Zo bent u verzekerd van een spoedige en optimale verzorging van uw vlucht. Heeft u een speciaal verzoek voorafgaand aan uw VIP vlucht? Wij zullen er alles aan doen om dit mogelijk te maken, zolang het maar is toegestaan op luchtvaarttechnisch gebied.

Boek een vlucht met VIP diensten

Stond een privévlucht al lang op uw verlanglijstje? Maak het een ervaring om nooit meer te vergeten en boek een vlucht met VIP diensten. Voor vragen over onze VIP diensten of mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. We dragen graag bij aan het creëren van bijzondere ervaringen.

First Class Aviation Gallery