Privé jet Formule 1

Een Formule 1 race bijwonen is een unieke ervaring waar iedere raceliefhebber van droomt. Met races over de hele wereld doet de F1-entourage verschillende bijzondere locaties aan die op zichzelf al het bewonderen waard zijn. Gedurende het raceseizoen, dat van maart tot november loopt, worden er ongeveer tien races in Europa verreden. Met locaties als Monaco, Barcelona en Spielberg zijn er een aantal fraaie steden die bezocht worden, die bovendien ook erg van elkaar verschillen. Wilt u met een privé jet naar een van deze Formule 1 races? Met First Class Aviation reist u in stijl naar een of meerdere F1 races van dit seizoen.

Privé jet Formule 1 huren

Met Zandvoort op de racekalender is Nederland vanaf 2020 weer voorzien van een eigen Formule 1 race. Buurland België heeft met het imposante Circuit de Spa-Franchorchamps al veel langer een race op eigen bodem, waar de Nederlandse racefans graag heenreizen om Max Verstappen en consorten live in actie te zien. Met een privé jet met uw gasten naar een Formule 1 race reizen maakt deze beleving helemaal compleet. Geen last van files, geen wachttijden bij de luchthaven en een korte reisafstand tussen vliegveld en het circuit. Een privé jet voor de F1 wordt door First Class Aviation volledig op wensen afgestemd. Afhankelijk van uw budget en het aantal passagiers hebben we verschillende privé jets die we in kunnen zetten. Vlieg met uw familie of met een zakenrelatie naar een van de racelocaties en maak de Formule 1 race van dichtbij mee.

Beleef een Formule 1 race van dichtbij

Met een privé jet van First Class Aviation kunt u stijgen en landen waar het u uitkomt. Succesvolle samenwerkingen met belangrijke partners in de luchtvaartindustrie hebben ervoor gezorgd dat wij onze dienstverlening kunnen aanpassen op uw specifieke wensen. Uiteraard nemen we uw wensen samen door om te bepalen hoe we uw reis het beste kunnen inrichten. Met First Class Aviation maakt u een Formule 1 race van dichtbij mee. Huur een privé jet voor de Formule 1 en geniet van de bijzondere ervaring.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die First Class Aviation te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul ons online offerteformulier in. We zijn een ervaren partner in de luchtvaartindustrie en hebben al vele vluchten succesvol gerealiseerd. De kosten of de inzet van onze privé jets bespreken? Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken om tot een geschikte oplossing te komen.

First Class Aviation Gallery