Hoe kan ik de drukte op Schiphol vermijden?

3 oktober 2022 – De drukte op Schiphol is er elke dag weer. Het vliegveld is een van de drukste plekken in Nederland en dat is niet zonder reden. Er komen dagelijks vele vluchten binnen en vertrekken er ook vele vluchten. Dit zorgt ervoor dat het vliegveld een plek is waar veel mensen bij elkaar komen. Dit kan soms erg druk zijn, maar gelukkig is er genoeg ruimte om iedereen op te vangen.

Niet iedereen is echter even goed bestand tegen deze drukte en de druk die er is om zelf op te schieten. Bij First Class Aviation begrijpen wij het als u de stress en drukte van Schiphol Airport liever vermijdt.

De drukte vermijden op Schiphol

Als u regelmatig vliegt vanuit Amsterdam Schiphol, weet u vast hoe druk het daar kan zijn. Zeker in de vakantieperiodes is het een uitdaging om de drukte te vermijden. Gelukkig zijn er een aantal tips die u kunt toepassen om de chaos op Schiphol te vermijden.

  1. Plan uw reis zo dat u niet in de spits terechtkomt. Probeer vroeg in de ochtend of later in de avond te reizen als het minder druk is op het vliegveld.
  2. Check in online zodat u niet hoeft te wachten in de rij bij de balie.
  3. Ga naar een self-service bagage drop-off punt als u geen incheckbalie hoeft te gebruiken.
  4. Gebruik de speciale fast lane security gates als u in bezit bent van een Fast Track pas of een first class ticket.
  5. Neem de trein naar Schiphol als u vanuit Amsterdam komt. Op deze manier hoeft u niet in de file te staan en bespaart u ook nog eens parkeerkosten uit!

Helaas is het zelfs met het toepassen van al deze tips nog steeds niet altijd mogelijk om de drukte te vermijden. Daarom is er nog een oplossing die ervoor zorgt dat u in complete rust en privacy aan uw reis kunt beginnen.

Privé jet als oplossing voor de drukte

Als u eenmaal gewend bent aan het vliegen met een privé jet, dan wilt u nooit meer anders. Het is de ultieme manier om te reizen en u hoeft zich nooit meer druk te maken over vertragingen op Schiphol of andere drukke luchthavens. U vliegt rechtstreeks naar uw bestemming zonder tussenstops en u bent altijd verzekerd van een plekje in de business class.

Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat u voldoende tijd hebt om naar de luchthaven te reizen, want privé jets vertrekken altijd op tijd. Hierbij kan First Class Aviation ook helpen, want zij hebben een uitgebreid netwerk van chauffeurs die u naar de luchthaven kunnen brengen. Wilt u liever vertrekken vanaf een andere luchthaven zoals Eindhoven Airport, Groningen Eelde Airport, Rotterdam The Hague Airport of Maastricht Aachen Airport? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Altijd rustig in de privé terminal

Wanneer u vliegt met ons, hoeft u zich geen zorgen te maken over de drukte in de luchthaven. Onze privé terminal is speciaal ontworpen om u een rustige en ontspannen vluchtervaring te bieden. Van het moment dat u aankomt tot het moment dat u vertrekt, zorgen wij ervoor dat alles voor u geregeld is.

Vraag direct een offerte aan

Bent u ook geïnteresseerd in een volledig ontzorgde reis met een van onze luxe privé toestellen? Neem dan nu contact op voor een prijsopgave of offerte.

First Class Aviation Gallery