Privé jet Eindhoven Airport

Heeft u interesse in een privé vlucht vanaf een Nederlands vliegveld met alle luxe voorzieningen tot uw beschikking? Dan is het huren van een privé jet mogelijk een optie. Het vliegveld van Eindhoven ligt in het zuiden van het land en is goed bereikbaar met eigen vervoer vanuit de zuidelijke provincies. Benieuwd wat First Class Aviation voor u kan betekenen? Wij hebben een uitgebreide vloot met privé jets, waarmee u in alle rust en zorgeloos naar uw bestemming vliegt. Onze privé jets stijgen op vanaf Eindhoven Airport en kunnen hier ook landen.

Privé jet Eindhoven Airport huren

Als u de lange wachttijden bij het inchecken wilt vermijden en behoefte heeft aan een persoonlijke sfeer tijdens uw vlucht is het huren van een privé jet een prima optie. Het huren van een vliegtuig stelt u in staat om zelf te bepalen wie uw medepassagiers zijn. Daarnaast kunt u de vlucht precies zo inrichten als bij uw wensen past. Wilt u uw gasten laten overvliegen, een evenement met uw bedrijf of club bezoeken of moet er een VIP vervoerd worden? First Class Aviation verzorgd niet alleen de vlucht, maar zorgt er ook voor dat u en uw gasten vanuit een privé hangar vertrekken en landen, waarna u vanaf daar naar het vliegveld gebracht wordt.

Soorten privé jets

Er zijn verschillende redenen om een privé jet van of naar Eindhoven Airport te huren. Iedere soort vlucht vraagt om andere mogelijkheden en wij willen graag aan alle wensen kunnen voldoen. Daarom hebben wij een uitgebreide vloot met een zeer divers aanbod aan  vliegtuigen, zodat we altijd aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Onze vloot bestaat uit scherp geprijsde en eenvoudige propeller-aangedreven vliegtuigen, luxe en kleinere jets met straalmotoren en airliners voor grote groepen van 180 passagiers. Welk toestel het meest geschikt is voor uw vlucht hangt af van een aantal factoren, waaronder de lengte en duur van de vlucht. Wij geven u graag advies op maat.

Waar kan uw privé jet landen?

Er zijn bijna twintig vliegvelden waar u kunt opstijgen of landen met uw privé jet. De bekendste vliegvelden zijn Schiphol en Rotterdam The Hague Airport, maar ook Groningen Eelde Airport en Maastricht Aachen Airport behoren tot de vijf grootste vliegvelden van Nederland. Wij bekijken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn en welke vliegvelden geschikt zijn voor u en uw gasten om te landen of op te stijgen. 

Boek uw vlucht vandaag nog

Heeft u interesse gekregen in een van onze diensten? Neem vandaag nog contact op met First Class Aviation middels de contactmogelijkheden aan de rechterzijde van de pagina. Wij zijn een ervaren partner die reiziger en vervoerder met elkaar verbindt en hebben al vele vluchten gerealiseerd. Benieuwd naar de kosten of mogelijkheden voor uw privé vlucht? Bel of mail ons en vraag advies of een vrijblijvende offerte op, wij helpen u graag verder.

First Class Aviation Gallery