Leukste steden om oud en nieuw te vieren

8 december 2018 – Elk jaar is het weer een bijzonder moment: oud en nieuw. We kijken allemaal terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar een jaar vol nieuwe kansen. Wat waren de mooie momenten van het afgelopen jaar? En wat staat ons te wachten in het nieuwe jaar? Gezellig om hier samen bij stil te staan onder het genot van een glas champagne. Maar hoe zou het zijn om dit in een gave buitenlandse stad te doen? Oud en nieuw vieren in het buitenland is een geweldige ervaring. Wij delen de leukste steden om oud en nieuw te vieren met u.

New York

Wat ons betreft is New York de uitgelezen stad om oud en nieuw te vieren. De stad bezoeken is sowieso al een geweldige ervaring, maar met oud en nieuw is New York extra levendig. Bekijk met eigen ogen de spectaculaire vuurwerkshows en feest mee op Times Square of in één van de exclusieve clubs. Een ander unieke ervaring is een luxe boottocht onder het genot van een uitgebreid diner. Vanaf de boot heeft u geweldig uitzicht op de vuurwerkshow, zonder dat u zich tussen de grote menigte hoeft te begeven.

Parijs

Zoals Audry Hepburn vroeger al zei: ‘Paris is always a good idea’. Deze uitspraak is helemaal waar. Parijs is een sfeervolle en veelzijdige stad, waar altijd wel iets te beleven is. Zeker met oud en nieuw. Wat ons betreft is Parijs dan ook een van de leukste steden om oud en nieuw te vieren. Maar wat maakt Parijs tijdens oud en nieuw zo bijzonder? Allereerst is deze Franse hoofdstad tijdens oud en nieuw prachtig versierd. Ervaar de de geweldige sfeer onder de Eifeltoren en geniet van de gave lichtshow bij de Arc de Triomphe. Liever een rustig plekje buiten de drukte? Vanaf het plein bij de Sacre Coeur heeft u uitzicht op de schitterende skyline van Parijs.

Londen

Oud en nieuw vieren in Londen is een bijzondere ervaring. Om middennacht zorgen de iconische klokken van de Big Ben voor de aankondiging van het nieuwe jaar. Drink gin-tonic aan de oevers van de Theems, terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht op het vuurwerk dat vanaf London Eye wordt afgestoken. U zal niet de enige zijn die oud en nieuw viert in deze levendige stad. Het is overal gezellig druk. Wilt u liever rustig genieten van de jaarwisseling? Bekijk het prachtige vuurwerk vanaf één van de Londense rooftopbars. Een spectaculaire start van het nieuwe jaar.

Luxe vervoer

Overweegt u om oud en nieuw in het buitenland te vieren? Met een privé jet reist u op een luxe en ontspannen manier naar de plek van bestemming. Oud en nieuw begint niet pas bij aankomst, maar al op het moment dat u instapt.

First Class Aviation Gallery