Meer korte vluchten dan ooit tevoren

12 augustus 2021 – Hoewel de roep om korte vluchten te verbieden als er alternatief vervoer is steeds luider wordt, zijn er meer korte vluchten dan ooit tevoren. Natuurlijk is dat ook niet verwonderlijk met oog op de huidige pandemie. Veel mensen willen niet meer met 200 á 300 man in een krappe ruimte plaats nemen waar de kans op besmetting aanwezig is (en waarschijnlijk nog wel een tijdje blijft). Daarnaast heeft de reguliere luchtvaart ook nog steeds veel te lijden onder lockdowns en zijn er verschillende bans op vliegverkeer. Vluchten vanuit Europa naar Amerika, Australië, Azië en Nieuw Zeeland zijn nog steeds niet mogelijk maar we willen toch op pad. Een trip in Europa is dan dus al gauw het alternatief.

Een korte vlucht in Europa

Het is dus inmiddels mogelijk om in Europa op pad te gaan. Weliswaar met af en toe hier en daar wat beperkingen maar toch……. Het is dus niet verwonderlijk dat er meer korte vluchten zijn dan ooit tevoren, hoe graag men deze trend ook zou willen doorbreken. We zijn allemaal nu wel flink aan vakantie en reizen toe, zeker nu het weer in Nederland ook heel wat te wensen over laat. De meeste mensen hebben 3 weken vakantie. Misschien is inmiddels al een week “verspild” door het wachten op mooi weer. Dan is het natuurlijk heel logisch dat mensen besluiten om het vliegtuig te pakken om de zon op te zoeken. Op nóg meer dagen verspillen door met de trein of de auto op pad te gaan, zit natuurlijk niemand op te wachten.

Korte privévluchten zijn enorm in trek

Er is niet alleen en toeloop op reguliere korte vluchten, ook qua privévluchten zijn er meer korte vluchten dan ooit tevoren. Veel mensen zijn nog steeds bang om besmet te raken met het corona virus dus de keuze om in een overvolle lijndienst of charter te gaan zitten is niet zo aantrekkelijk. Daarnaast heeft het vliegen met een privéjet natuurlijk nog veel meer voordelen dan alleen de veiligheid. Wat dacht u van de flexibiliteit die het vliegen met een privéjet met zich mee brengt en het verkorten van de totale reistijd? Met een privéjet hoeft u pas 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Daar komt bij dat privéjets vaak kunnen landen op vliegvelden die voor lijndiensten onbereikbaar zijn. Meestal liggen deze vliegvelden ook nog eens dichter bij de bestemming. Een ander groot voordeel van de keuze voor korte vluchten met een privéjet is dat deze zeer betaalbaar en u gebruik kunt maken van alle luxe faciliteiten. Waarom zou u dan nog kiezen voor het ongemak van de reguliere vluchten?

Korte vlucht met een helikopter

Naast het huren van een privé jet kunt u natuurlijk ook een helikopter huren voor uw korte vlucht. Helikopters zijn bij uitstek geschikt voor korte vluchten in drukke gebieden, zo vlieg je razendsnel van Rotterdam naar Amsterdam of van een concert in de Gelredome naar uw optreden in Ahoy. Wanneer u een privévlucht boekt zoeken we samen met u naar een geschikt toestel.

Heeft u ook interesse in een korte privevlucht?

Heeft u ook interesse in een korte privevlucht? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons formulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om eventuele wensen te bespreken waarna u van ons een prijsindicatie of een offerte ontvangt. Daarnaast kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op telefoonnummer: 040 235 04 50.

First Class Aviation Gallery