Wat zijn de mooiste bestemmingen over de grens?

28 juli 2020 – De zomer is aangebroken en normaal gesproken betekent dit dat we weer massaal op vakantie gaan. De huidige situatie zorgt ervoor dat het aantal reizen over de grens is afgenomen ten opzichte van voorgaande jaren, maar vergis u niet, er vertrekken nog dagelijks volle vliegtuigen naar populaire bestemmingen over de grens. Wilt u op een veilige manier reizen? Dan raden we u aan om een privévlucht te boeken, waarbij u de drukte op luchthavens en in cabines vermijdt. Met een privé jet naar een bijzondere bestemming vliegen is bovendien een bijzondere ervaring die uw vakantie nog specialer maakt.

De mooiste bestemmingen over de grens

In de zomer zoeken we graag de zon op. Met een privé jet vliegt u eenvoudig naar de mooiste bestemmingen in Frankrijk, Italië en Spanje. Houd hierbij wel rekening met laatste reisadviezen van overheidsinstanties. Een trip naar Bretagne, het zuiden van Italië of Boedapest, met een privévliegtuig vliegt u naar iedere bestemming binnen Europa. Altijd al een keer op vakantie gewild naar Scandinavië? Zweden, Noorwegen en Finland zijn ook mooie bestemmingen om uw vrije tijd door te brengen.

Vliegen vanuit België

Woont u in België en wilt u vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld stijgen? Geen enkel probleem, First Class Aviation stijgt en landt op meerdere Belgische luchthavens zoals bijvoorbeeld Brussel Zaventem Airport, Antwerpen Deurne Airport, Brussel Charleroi AirportKortrijk Wevelgem AirportLuik Liège Airport en Oostende Brugge Airport.  Zowel van kleine als grote, internationale luchthavens. Zo hoeft u niet onnodig in de auto te zitten en geniet u van alle gemakken van een privé jet. Vliegen vanuit België geeft u de mogelijkheid om binnen een mum van tijd de mooiste bestemmingen over de grens te bereiken. Dankzij de centrale ligging van België bent u binnen een uur in Duitsland, Frankrijk, Engeland of Spanje.

Vlieg met First Class Aviation

Wilt u een privé jet huren? Dan bent u bij First Class Aviation aan het juiste adres. We vliegen met u naar de mooiste bestemmingen over de grens. Uiteraard houden wij rekening met de huidige situatie en nemen wij uitgebreide voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers te waarborgen. Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken. Vlieg nog deze zomer naar uw favoriete bestemming in Europa en haal het meeste uit uw vakantie. Verspil uw tijd niet aan wachtrijen of files en vlieg met een rechtstreekse vlucht naar uw eindbestemming.

First Class Aviation Gallery