Privé jet Kortrijk Wevelgem Airport

Bent u van plan om een privé jet te huren en van of naar Kortrijk Wevelgem Airport te vliegen? Reist u graag in stijl en met echte klasse vanaf een Belgisch vliegveld? De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem bevindt zich op twee kilometer van het Belgische Kortrijk. Dankzij de 2 km lange startbaan is het een geschikte luchthaven om te landen en te stijgen met diverse privé jets. Met First Class Aviation vliegt u vanaf alle bekende en minder bekende vliegvelden in België en Nederland. We verzorgen zowel binnenlandse als internationale vluchten. Uiteraard richten we uw privé vlucht volledig naar wens in.

Privé jet Kortrijk Wevelgem Airport huren

Door een privé jet te huren voor een vlucht van of naar Kortrijk Wevelgem Airport profiteert u van de vele voordelen die gepaard gaan met de privé vluchten van First Class Aviation. Tijdens de vlucht bent u van alle gemakken voorzien. Een privé jet biedt voldoende ruimte voor u en uw bagage, voorziet u van de gastvrijheid van een persoonlijke stewardess en uiteraard zit u comfortabel tijdens zowel korte als lange vluchten. Wilt u vliegen met uw familie, vrienden of zakelijke partners? Met een privé jet vliegt u van of naar Kortrijk Wevelgem Airport op uw voorwaarden. Hoe laat u vertrekt en hoe u na het vliegen verder reist, is volledig aan u. First Class Aviation verzorgt het totaalplaatje, waarbij veel mogelijk is. Vermijd wachtrijen op het vliegveld en geniet van een unieke ervaring tijdens het vliegen met een privé jet vanaf Kortrijk Wevelgem Airport.

De vloot van First Class Aviation

First Class Aviation beschikt over een uitgebreide vloot, waarmee we op al uw wensen in kunnen spelen. We helpen u graag bij het vinden van het perfecte toestel voor uw vlucht. We houden rekening met het soort gezelschap, de grootte van uw gezelschap en de afstand en duur van de vlucht. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, laat het ons gerust weten. Onze vloot bestaat uit propeller-aangedreven vliegtuigen, luxe jets met straalmotoren en airliners voor grotere groepen tot 180 passagiers. Onze jets kunnen stijgen en landen op verschillende vliegvelden in België, waaronder Kortrijk Wevelgem Airport. U vliegt met ons naar Nederland, Duitsland en zelfs intercontinentale vluchten zijn mogelijk.

Boek uw vlucht vandaag nog

Bent u van plan om te reizen met een privé jet vanaf of naar Kortrijk Wevelgem Airport? First Class Aviation heeft al vele vluchten gerealiseerd, waarbij we vervoerder en reiziger met elkaar verbinden en zorgen voor een vlucht om niet te vergeten. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die u heeft en de kosten die aan een privévlucht verbonden zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder.

First Class Aviation Gallery