Privé jet Brussels South Charleroi Airport

Wilt u binnenkort een privé jet huren om van of naar Brussels South Charleroi Airport te vliegen? Als u in stijl en met klasse in België wilt vliegen bent u bij First Class Aviation aan het juiste adres. Dit vliegveld is de tweede luchthaven van België en is goed voor ruim 8 miljoen reizigers per jaar. Met een enkele start- en landingsbaan is het qua infrastructuur een bescheiden vliegveld. Een ideale verbinding wanneer u dus in Brussel moet zijn of vanaf Brussel ergens naartoe wilt reizen. Houd er wel rekening mee dat Brussels South Charleroi Airport een dagluchthaven is. Landen en opstijgen is enkel toegestaan tussen 06u30 en 23u. Met First Class Aviation vliegt u vanaf alle bekende en minder bekende vliegvelden in zowel België als Nederland. We verzorgen zowel binnenlandse als internationale vluchten. Dankzij onze professionele service kunnen we uw reis volledig naar wens inrichten.

Privé jet Brussels South Charleroi Airport huren

Door een privé jet te huren bij Brussels South Charleroi Airport profiteert u van een aantal voordelen die inherent zijn aan privévluchten. Met een privévliegtuig bent u van alle gemakken voorzien. Een privé jet biedt voldoende ruimte voor u en uw bagage, u krijgt voldoende persoonlijke aandacht van uw stewardess en u geniet optimaal van de comfort van een luxe privé jet. Wilt u met een groep vliegen vanaf Brussels South Charleroi Airport? Class Aviation verzorgt het totaalplaatje, waarbij veel mogelijk is. Vermijd wachtrijen op het vliegveld en geniet van een unieke ervaring. Met een privé jet vliegt u van of naar Brussels South Charleroi Airport op uw voorwaarden. Hoe laat u vertrekt en hoe u na het vliegen verder reist, is volledig aan u. First

De privé jets van First Class Aviation

First Class Aviation beschikt over een uitgebreide vloot, waarmee we voor iedere situatie een geschikt toestel beschikbaar kunnen stellen. We helpen u graag bij het vinden van een privé jet die goed bij uw vlucht past. Natuurlijk houden we rekening met het soort gezelschap, de grootte van uw gezelschap en de afstand en duur van de vlucht. Heeft u speciale wensen? Laat dit aan ons weten. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt. Onze vloot bestaat uit propeller-aangedreven vliegtuigen, luxe jets met straalmotoren en airliners voor grotere groepen tot 180 passagiers. Onze jets kunnen stijgen en landen op verschillende vliegvelden in België. Voor zowel binnenlandse als internationale vluchten kunt u bij ons terecht.

Boek uw vlucht vandaag nog

Bent u van plan om te reizen met een privé jet vanaf of naar Brussels South Charleroi Airport? First Class Aviation heeft al vele mooie vluchten gerealiseerd, waarbij we als organisator de vervoerder en reiziger met elkaar verbinden en zorgen voor een vlucht om niet te vergeten. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die u heeft en de kosten die aan een privévlucht verbonden zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder.

First Class Aviation Gallery