Privé jet Luik – Liège Airport

Bent u van plan om een privé jet te huren en van of naar Liège Airport te vliegen? Reist u graag in stijl en met echte klasse vanaf een Belgisch vliegveld? De luchthaven Luik – Liège bevindt zich tien kilometer ten westen van de Belgische stad Luik. Dit is de grootste goederenluchthaven in België en heeft na Zaventem en Charleroi de meeste passagiersvluchten. Liège Airport biedt met twee geasfalteerde start- en landingsbanen voldoende ruimte aan diverse vliegbewegingen, waaronder privévluchten. Met First Class Aviation vliegt u deze en andere vliegvelden in België en Nederland. We verzorgen zowel binnenlandse als internationale vluchten. Bij het organiseren van uw vlucht houden we uiteraard rekening met uw speciale wensen.

Privé jet Luik – Liège Airport huren

Met een privé jet voor een vlucht van of naar Luik – Liège Airport profiteert u van de vele voordelen die gepaard gaan met de prettige service van First Class Aviation. Tijdens de vlucht bent u van alle gemakken voorzien.  Onze privé jets bieden voldoende ruimte voor zowel kleine of grote gezelschappen. Onze stewardessen hebben gastvrijheid als hoogste prioriteit en zorgen ervoor dat u comfortabel vanaf of naar Luik reist. Gaat u met familie, vrienden of zakenrelaties reizen? Met een privé jet vliegt u van of naar Luik – Liège Airport op uw voorwaarden. Hoe laat u vertrekt en hoe u na het vliegen verder reist, bepaalt u zelf. First Class Aviation verzorgt het totaalplaatje, waarbij veel mogelijk is. Vermijd wachtrijen op het vliegveld en geniet van een unieke ervaring tijdens het vliegen met een privé jet vanaf Luik – Liège Airport.

De vloot van First Class Aviation

First Class Aviation beschikt over een uitgebreide vloot, met zowel privé jets als vliegtuigen en zelfs helikopters, zodat we altijd het geschikte toestel voor uw reis kunnen leveren. Natuurlijk denken we met u mee bij het selecteren van het vervoersmiddel voor uw vlucht. We houden rekening met het soort gezelschap, de grootte van uw gezelschap en de afstand en duur van de vlucht. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, laat het ons gerust weten. Onze vloot bestaat uit propeller-aangedreven vliegtuigen, luxe jets met straalmotoren en airliners voor grotere groepen tot 180 passagiers. Onze jets kunnen stijgen en landen op verschillende vliegvelden in België, waaronder Luik – Liège Airport.

Boek uw vlucht vandaag nog

Bent u van plan om te reizen met een privé jet vanaf of naar Luik – Liège Airport? First Class Aviation heeft al vele vluchten gerealiseerd, waarbij we vervoerder en reiziger met elkaar verbinden en zorgen voor een reis om niet te vergeten. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die u heeft en de kosten die aan een privévlucht verbonden zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder.

First Class Aviation Gallery