Privé jet Oostende Brugge Airport

Wilt u een privé jet te huren om van of naar Oostende Brugge Airport te vliegen? In stijl en met echte klasse vanaf een Belgisch vliegveld vliegen? De luchthaven Oostende Brugge ligt in de stad Oostende, in het westen van België, op een slordige 25 kilometer ten noorden van Brugge. Oostende Brugge Airport biedt voornamelijk ruimte aan goederentransport en wordt daarnaast veel gebruikt voor zakelijke privé jets. Met First Class Aviation vliegt u naar een groot aantal vliegvelden in België en andere Europese landen. We hebben ruime ervaring in het organiseren van zowel binnenlandse als internationale vluchten en kunnen uw reis op verschillende manieren speciaal naar uw wens inrichten.

Privé jet Oostende Brugge Airport huren

Vlieg met een privé van of naar Oostende Brugge Airport en profiteer van de vele voordelen van de prettige service van First Class Aviation. We voorzien u voor, tijdens en na de vlucht van een prettige service. Onze privé jets bieden voldoende ruimte voor kleine en grote gezelschappen. Onze stewardessen hebben gastvrijheid als hoogste prioriteit en zorgen ervoor dat u comfortabel vanaf of naar Oostende reist. Gaat u met familie, vrienden of een zakenrelatie op reis? Vlieg met een privé jet naar luchthaven Oostende Brugge in een reis die volledig naar uw wens is ingericht. Hoe laat u vertrekt en hoe u na het vliegen verder reist, bepaalt u zelf. First Class Aviation verzorgt het totaalplaatje, waarbij veel mogelijk is. Vermijd wachtrijen op het vliegveld en geniet van een unieke ervaring tijdens het vliegen met een privé jet vanaf Oostende Brugge Airport.

De vloot van First Class Aviation

First Class Aviation beschikt over een uitgebreide vloot, met zowel privé jets als vliegtuigen en zelfs helikopters, zodat we altijd het geschikte toestel voor uw reis kunnen leveren. Natuurlijk denken we met u mee bij het selecteren van het vervoersmiddel voor uw vlucht. We houden rekening met het soort gezelschap, de grootte van uw gezelschap en de afstand en duur van de vlucht. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, laat het ons gerust weten. Onze vloot bestaat uit propeller-aangedreven vliegtuigen, luxe jets met straalmotoren en airliners voor grotere groepen tot 180 passagiers. Onze jets kunnen stijgen en landen op verschillende vliegvelden in België, waaronder Oostende Brugge Airport.

Boek uw vlucht vandaag nog

Bent u van plan om te reizen met een privé jet vanaf of naar Oostende Brugge Airport? First Class Aviation heeft al vele vluchten gerealiseerd, waarbij we vervoerder en reiziger met elkaar verbinden en zorgen voor een reis om niet te vergeten. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die u heeft en de kosten die aan een privévlucht verbonden zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder.

First Class Aviation Gallery