Comfortabel op reis met een privé jet

7 november 2022 – Heeft u reisplannen, maar heeft u nog twijfels over het vliegtuig? Een reis met een regulier passagiersvliegtuig of bijvoorbeeld een auto heeft uiteraard zijn voordelen, maar ook zeker zijn nadelen. Lange wachttijden, een oncomfortabele zit en minder flexibele vertrektijden. Kortom; een reis is niet altijd even prettig. Wilt u uitgerust en comfortabel beginnen aan uw vakantie of businesstrip? Boek dan een vlucht met een privé jet. In deze blog bespreken we de verschillende voordelen van een reis met een privé jet.

Prettig reizen

Het grote nadeel van reguliere vluchten is het feit dat u afhankelijk bent. De maatschappij heeft een bepaald tijdstip geboekt en u moet uw plannen hierop baseren. Daarnaast bent u ook nog een afhankelijk van uw medepassagiers en de beperkte beenruimte is vaak beknellend. Door te vliegen met een privé jet is dit allemaal verleden tijd. U heeft altijd meer dan voldoende beenruimte en daarmee voorkomt u pijnlijke knieën, rug of andere klachten.  Daarnaast kunt u bepalen wanneer u wilt vertrekken en daarbij hoeft u geen rekening te houden met anders passagiers. Na uw vlucht bent u volledig uitgerust en kunt u écht genieten van vakantie.

Geen overbodig lange wachttijden

Lang wachten bij het inchecken, wachten bij de douane, wachten bij het boarden en dan moet u nog vertrekken. Bij een reguliere lijnvlucht moet u altijd ruim de tijd plannen om alles in goede banen te laten verlopen. Eenmaal aangekomen moet u vaak nog wachten op uw bagage en andere verplichtingen. Reist u met een privé jet? Dan wordt de wachttijd tot een minimum beperkt. U hoeft niet uren van tevoren op het vliegveld te zijn. Snel inchecken, uw bagage wordt voor u verwerkt en u bent klaar voor vertrek. Ideaal toch?

Flexibele vertreklocaties

Met een privé jet wordt u niet beperkt tot het standaardaanbod vertreklocaties. Binnen Europa zijn er circa 250 luchthavens beschikbaar voor reguliere luchthavens. In het geval van een privé jet is dit aantal uitgebreid tot 2000 luchthavens. Dit is zeer flexibel. Binnen Nederland zijn er zo 12 verschillende vertreklocaties zoals SchipholRotterdam The Hague AirportEindhoven AirportGroningen Eelde Airport en Maastricht Aachen Airport. Maar ook in België zijn er voldoende vertreklocaties zoals Antwerpen Deurne AirportBrussel Zaventem AirportBrussel Charleroi AirportKortrijk Wevelgem AirportLuik Liège Airport en Oostende Brugge Airport. Er is dus altijd een locatie die aansluit bij uw vertrekwensen. In de praktijk komt u 15 minuten voor vertrek aan op de luchthaven. De crew ontvangt u en serveert volledig naar uw wens. Ervaar een écht comfortabele reis met een privé jet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een privé jet ervaren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eventueel kunnen wij u voorzien van advies en waar nodig sturen wij u binnen 24 uur een prijsindicatie of offerte. First Class Aviation voert wereldwijd vluchten uit.

First Class Aviation Gallery