Vliegen met een privé jet; betaalbaar en comfortabel

Een vliegreis met een privé jet wordt nog altijd gezien als luxe. Uiteraard is een vlucht prijziger dan een tripje met een regulier passagiersvliegtuig, maar tegenwoordig zijn de verschillen niet eens zo heel groot. Heeft u plannen om binnenkort op reis te gaan? Of moet u bijvoorbeeld voor het werk de grenzen over? Overweeg dan eens om met een privé jet te vliegen. U ervaart meer comfort en diverse andere voordelen. In deze blog bespreken we de verschillende factoren die een rol spelen bij een vlucht met een privé jet.

De kosten variëren

Wilt u direct weten wat de mogelijke kosten zijn van een vlucht met een privé jet? Dan kunt u het beste een snelle prijsindicatie aanvragen. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is de vluchtduur en afstand een factor voor de prijs. Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal passagiers. Niet iedere privé jet heeft de capaciteit om meer dan bijvoorbeeld acht personen te vervoeren. Het type privé jet bepaalt ook gedeeltelijk de uiteindelijke prijs.

Diverse mogelijkheden

Ervaar hoe het is om écht comfortabel aan te komen op uw bestemming. Stap met uw vrienden, familie of zakenrelatie in een privé jet en neem de tijd om te ontspannen. Voorkom onnodige wachttijden, stress in de vertrekhal en beperkende vliegtijden. Met een privé jet bepaalt u wanneer de vlucht u uitkomt. Voor iedere gelegenheid is er een vlucht met een privé jet een optie. Bij een ervaren partner zoals First Class Aviation wordt u volledig ontzorgd. Er wordt enkel samen gewerkt met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen. U en uw gezelschap vliegen niet alleen comfortabel, maar ook veilig.

Flexibel, comfortabel en snel geregeld

Met een privé jet blijft u niet beperkt tot vaste luchthavens met lange rijen en enorme druktes. U heeft vaak de volledige vrijheid om een privé vlucht te boeken vanuit een luchthaven die aansluit op uw locatie. In Europa zijn er ongeveer 250 luchthavens waar reguliere vluchten worden uitgevoerd. Kiest u voor de vlucht met een privé jet, dan heeft u keuze uit meer dan 2000 luchthavens. Alleen in Nederland zijn er al 12 verschillende vertreklocaties zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Groningen Eelde Airport en Maastricht Aachen Airport. Maar ook in België zijn er voldoende vertreklocaties zoals Antwerpen Deurne Airport, Brussel Zaventem Airport, Brussel Charleroi Airport, Kortrijk Wevelgem Airport, Luik Liège Airport en Oostende Brugge Airport. U bent hierdoor dus nog flexibeler en kunt uw reis naadloos aansluiten op uw verblijfslocatie. Op de dag van vertrek ontvangt de gecertificeerde crew u op de luchthaven en u krijgt de service die u verdient. Ervaar een écht comfortabele reis met een privé jet.

Benieuwd naar de exacte prijs van een privé jet vlucht?

Wilt u een privé jet ervaren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eventueel kunnen wij u voorzien van advies en waar nodig sturen wij u binnen 24 uur een prijsindicatie of offerte. First Class Aviation voert wereldwijd vluchten uit.

First Class Aviation Gallery