Privé jet EK- en WK-voetbal

Een groot voetbaltoernooi van dichtbij meemaken is een droom van iedere voetballiefhebber. Met een privé jet naar het volgende EK- of WK-voetbal vliegen, wie wil dat nou niet? Is het Nederlands elftal er weer bij? Prima, dat maakt het voetbalfeest helemaal compleet. De reisafstanden die afgelegd moeten worden om een of meerdere wedstrijden te bezoeken kan echter een grote uitdaging vormen. Gelukkig biedt First Class Aviation een goede uitkomst. Met een privé jet naar het EK- of WK-voetbal staat garant voor een unieke ervaring. Bent u van plan om met een grotere groep te reizen? Dan is vliegen met een privé jet in veel gevallen nog goedkoper ook.

Privé jet EK-voetbal huren

Het EK-voetbal bijwonen is een bijzondere ervaring, zeker als uw thuisland ook deelneemt. Door een privé jet voor het EK-voetbal te huren wordt deze gebeurtenis nog specialer. Dit klinkt misschien als een luxe die slechts enkelen zich kunnen veroorloven, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij First Class Aviation hebben wij verschillende privé jets waarmee u naar het EK-voetbal kunt vliegen. Onze grotere toestellen maken het mogelijk om voor een relatief laag tarief per persoon naar uw bestemming te reizen. Door uw reis door een reisorganisatie te laten organiseren bent u dan vaak een stuk duurder uit. Gaat u liever met een select gezelschap met een privé jet naar het EK-voetbal? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. We bieden verschillende opties om uw reis volledig naar wens in te richten.

Privé jet WK-voetbal huren

Hoewel het EK-voetbal een groots toernooi is, kan het niet tegen het WK-voetbal op. De mondiale belangstelling en de deelname van landen uit alle continenten maakt dit het meest bekeken sport evenement ter wereld. Met een privé jet naar het WK-voetbal gaan is dan ook een zeer bijzondere manier om dit toernooi mee te maken. Wanneer het WK-voetbal op een ander continent wordt georganiseerd, wordt het haast onmogelijk om op eigen initiatief te reizen. Door met een privé jet naar het WK-voetbal te vliegen heeft u zelf de regie over uw reis, terwijl u wel profiteert van alle gemakken en voordelen van een vliegtuig. Met First Class Aviation hoeft u niet langer op uw vervoersmiddel te wachten, onze privé jet wacht u op. Land waar en wanneer u dat wilt, zonder enige stress te ervaren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die First Class Aviation te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul ons online offerteformulier in. We zijn een ervaren partner en hebben al vele vluchten succesvol gerealiseerd. De kosten of de inzet van onze privé jets bespreken? Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken om tot een geschikte oplossing te komen.

First Class Aviation Gallery